Μετά την ήττα…απογοήτευση

μετά-την-ήττααπογοήτευση-3854

Βαρύ είναι το κλίμα στον Πλατανιά μετά την ήττα και κυρίως την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα, χάνοντας με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ.

Σε συνδυασμό κιόλας με την ήττα που προηγήθηκε από τον ΟΦΗ, για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο, το ηθικό της ομάδας είναι πεσμένο και πλέον αναζητείται πάση θυσία η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα για να ανασηκωθεί.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η εμφάνισή τους στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν τόσο άσχημη. Σίγουρα, η ομάδα που κέρδισε τον Πλατανιά, ήταν η ΑΕΚ, αλλά όπως είδαν όλοι, η » Ένωση», «βρήκε και έκανε» κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ φοβισμένα, επιφυλακτικά και με υπερβάλλοντα σεβασμό.

Οι ευθύνες βαραίνουν τους παίκτες του Πλατανιά, που ήταν άτολμοι, ωστόσο βαραίνουν και τον προπονητή, με τον Χατζηνικολάου να αποδείχτηκε πως φοβήθηκε τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να αναζητήσει το καλό της πρόσωπο που σίγουρα υπάρχει όπως άλλωστε έχει αποδείξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Η νίκη όμως θεωρείται από τώρα… μονόδρομος κόντρα στην Κέρκυρα, διαφορετικά τα πράγματα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο…

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook