Μαρτυρία-σοκ φοιτήτριας που ήταν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ:«Οδηγούσε επικίνδυνα»

μαρτυρία-σοκ-φοιτήτριας-που-ήταν-στο-λ-118778

leoforeio troxaioΣυγκλονιστικά στοιχεία για την οδική συμπεριφορά του οδηγού του μοιραίου ΚΤΕΛ, το οποίο συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, στο ύψος των Μαλγάρων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νεαρές έφερε στο φως της δημοσιότητας η μαρτυρία μίας φοιτήτριας που επέβαινε στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με την Ξένια, όλοι οι επιβάτες φοβόντουσαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, καθώς όπως υποστήριξε η ίδια ο οδηγός δεν είχε καλή οδική συμπεριφορά.

«Δεν οδηγούσε καλά από την αρχή της διαδρομής και όλοι όσοι ήμασταν μέσα φοβόμασταν» είπε χαρακτηριστικά., μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή, υποστήριξε πως «ο οδηγός του λεωφορείου πήγε να φύγει εκτός δρόμου και πριν το ατύχημα, σε στροφή στα Γιάννενα, αλλά και ακόμη μία φορά λίγο μετά».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της φοιτήτριας οι επιβάτες δεν αισθάνονταν ασφάλεια. «Από τον τρόπο που οδηγούσε ο οδηγός του ΚΤΕΛ δεν αισθανόμασταν ασφάλεια, ήμασταν βέβαιοι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα, τα περισσότερα παιδιά το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά κανένας μας δεν πήγε να το πει στον ίδιο τον οδηγό», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τη στιγμή του δυστυχήματος η ίδια θυμάται πως «ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ δεν φρέναρε καθόλου» και πως «ξαφνικά ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ». Μάλιστα, πρόσθεσε πως «δεν προλάβαμε να προστατευτούμε καθόλου, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα παιδιά γεμάτα αίματα και μέσα στο λεωφορείο επικρατούσε το απόλυτο χάος».

Η ίδια είδε μία κοπέλα που καθόταν μπροστά της να «βρίσκεται η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από το λεωφορείο. Το λεωφορείο και η νταλίκα είχαν γίνει μία μάζα» κατέληξε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ξένιας, η πλειοψηφία των επιβαινόντων ήταν φοιτητές, ενώ τη στιγμή του δυστυχήματος οι περισσότεροι κοιμόντουσαν. Μάλιστα, επειδή στους χώρους των επισκευών δεν χωρούσαν όλες οι βαλίτσες, μέσα στο χώρο του λεωφορείου αλλά και στο χώρο αποσκευών πάνω από τα κεφάλια των επιβαινόντων υπήρχαν παντού βαλίτσες και αποσκευές.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook