Μαρκογιαννάκης vs Κωνσταντοπούλου, ΠΑΛΙ! «Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»!

μαρκογιαννάκης-vs-κωνσταντοπούλου-παλ-41766

VSΜαρκογιαννάκης vs Κωνσταντοπούλου το σίριαλ συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά οι φωνές τους όχι μόνο ακούστηκαν στους διαδρόμους αλλά οι «ωτακουστές» του νέου καβγά τους πίστεψαν πως η υγεία του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής βρίσκεται σε κίνδυνο!

Το επεισόδιο έγινε κατά την εξέταση της Μαρίας Παντελή από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φυσικά υπερέβη το συμφωνηθέν 20λεπτο υποβολής ερωτήσεων στη μάρτυρα.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης άρχισε να «πιέζει» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει, όταν η κ. Κωνσταντοπούλου γύρισε προς την πλευρά του λέγοντας:

«Χρωστάτε να μας πείτε ποιος ήταν ο πατέρας σας», δίνοντας έτσι συνέχεια στο «καρφί» που της είχε πετάξει προ ημερών ο κ. Μαρκογιαννάκης, όταν τη μέμφθηκε ότι «εγώ δεν είμαι γόνος μεγάλης οικογένειας». «Εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου, ούτε είμαι γόνος» είχε προσθέσει τότε ο Πρόεδρος της Προανακριτικής και τα πνεύματα τι περίεργο (!) είχαν ανάψει!

Αυτό ήταν! Με το άκουσμα της αναφοράς στους νεκρούς γονείς του ο Χρ. Μαρκογιαννάκης έχασε το χρώμα του και θεώρησε προσβολή τα λόγια της βουλευτού. «Οι γονείς μου είναι νεκροί. Προσβάλεις βάναυσα τη μνήμη τους.

Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου» είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής και τρέμοντας ολόκληρος από τα νεύρα του αποχώρησε από την αίθουσα χτυπώντας δυνατά πίσω του την πόρτα.
Η συνεδρίαση διεκόπη και η εξέταση της μάρτυρος θα συνεχιστεί το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Προανακριτικής μετά και το νέο επεισόδιο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης του και μιλώντας σε συνεργάτες του δήλωσε πως δεν μπορεί να ανεχθεί την προσβολή της μνήμης της μητέρας του από την κ. Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Μαρκογιαννάκης έχασε πρόσφατα τη μητέρα του, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Πηγή: Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook