Λυσσομανάει ο αέρας στα Χανιά | Γκρέμισε τεράστιο δέντρο στα Δικαστήρια | Photos

λυσσομανάει-ο-αέρας-στα-χανιά-γκρέμισ-111277

dikastiria1Χωρίς ευτυχώς να έχουν υπάρξει τραυματισμοί ή σημαντικές υλικές ζημιές, ο δυνατός αέρας που πνέει στην πόλη από τα ξημερώματα, δημιουργεί πολλά προβλήματα.

PC011103Η τεράστια λεύκα που έχει πέσει κατά μήκος της κυκλικής πορείας στην Πλατεία Δικαστηρίων, είναι ένα μόνο ένα από τα δεκάδες περιστατικά που έχει σήμερα να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική και η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου. Συνέβη λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, όταν ευτυχώς λόγω της ημέρας, ελάχιστοι άνθρωποι βρισκόταν στην Πλατεία.

dikastiria2Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου που απομακρύνει το πεσμένο δέντρο ενώ αμέσως μετά σειρά θα πάρει ένας διπλανός ευκάλυπτος που επίσης έχει πρόβλημα.

PC011101Επίσης, στους Αγίους Αποστόλους, μια λευκά έχει πέσει πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ με κίνδυνο βραχυκυκλώματος.

Στην οδό Πλουμιδάκη, δέντρο έχει πέσει στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων.

Δέντρα έχουν πέσει και μέσα στο Δημοτικό Κήπο.

Στο Ακρωτήρι, ο αέρας έχει παρασύρει πολλούς κάδους απορριμάτων.

Επίσης, μέσα στη νύχτα χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική που έκοψε δέντρα σε λεωφόρο Σούδα, Γογονή και Εθνική Οδό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

dikastiria3Μιλώντας στο zapra.gr, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Χρήστος Γιακουμάκης, έδωσε την εικόνα της κατάστασης, εξηγώντας ότι βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή καθώς, σύμφωνα με την πρόγνωση, η ένταση των ανέμων θα παραμείνει αμείωτη μέχρι το βράδυ.

Ο ίδιος, τόνισε την ανάγκη ύπαρξης ικανού αριθμού μόνιμου προσωπικού στην υπηρεσία που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες έκτακτες συνθήκες.

 

One thought on “Λυσσομανάει ο αέρας στα Χανιά | Γκρέμισε τεράστιο δέντρο στα Δικαστήρια | Photos

  1. ας μας πει ο κ.Χρήστος Γιακουμάκης ποσα δεντρα εχουν φυτεψει τον τελευταιο χρονο για να αναπληρωσουν αυτα που κοβουν!!

    πολυ τσιμεντο ρε παιδια!! φυτεψτε τπτ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook