Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του υπαλλήλου της ΔΕΔΙΣΑ

κρίσιμη-αλλά-σταθερή-η-κατάσταση-του-υ-48757

entatikiΕξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο 66χρονος άνδρας που το πρωί της Πέμπτης έπεσε από τον βατήρα του απορριμματοφόρου της ΔΕΔΙΣΑ όπου εργαζόταν για λογαριασμό του ιδιώτη εργολάβου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι θεράποντες γιατροί την κατάσταση του άτυχου άνδρα.

Χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ενώ οι γιατροί τον παρακολουθούν διαρκώς και ελπίζουν ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Συγκλονισμένοι από το δυσάρεστο περιστατικό είναι τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, όσο και οι συνάδελφοί του, οι οποίο χθες το πρωί μίλησαν στον SUPER FM 89.6 για το εργατικό ατύχημα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Βασίλης Καστρινάκης,υποστήριξε ότι,«είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μήπως ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και δεν το γνώριζε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστας Μαλλιαράκης, ανέφερε πως,«ο 66χρονος δεν ήταν υπάλληλος της ΔΕΔΙΣΑ αλλά εργαζόταν για λογαριασμό του ιδιώτη εργολάβου. Λόγω της έλλειψης προσωπικού κάποια δρομολόγια έχουν δοθεί και στον ιδιώτη».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook