Κονομήσανε στο Ηράκλειο | Έδεσε το «Queen Mary 2»

κονομήσανε-στο-ηράκλειο-έδεσε-το-queen-mary-2-23334

QUEEN-MARY-2

Ο άστατος καιρός που επικρατούσε  στα πελάγη είχε σαν αποτέλεσμα να δέσει χθες στο Λιμάνι του Ηρακλείου, το κρουαζιερόπλοιο «Queen Mary 2» το οποίο μετέφερε 2.500 τουρίστες.

Η βασίλισσα των θαλασσών κάνει υπερατλαντικά ταξίδια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Όταν ξεκίνησε το 2003 τα ταξίδια του, το Queen Mary ήταν φημισμένο για τις υψηλού επιπέδου, υπηρεσίες, που συνεχίζει έως και σήμερα να προσφέρει. Το κρουαζιερόπλοιο Queen Mary 2 βραβεύτηκε με Oscar, το έτος 2005, από τον πλέον γνωστό παγκόσμιο οδηγό κρουαζιέρας και κρουαζιεροπλοίων, του Berlitz.

queen_mary_2Το πιο γρήγορο υπερωκεάνιο του κόσμου έρχεται να μας εκπλήξει με πολλές ακόμη πτυχές πολυτέλειας και καινοτομίας. Oι διάσημες πλέον καμπίνες »Queens Grill’ και ‘Princess Grill» χαρακτηρίστηκαν ως πεντάστερες (5*).

queen mary 2Τα τρία τέταρτα των καμπινών διαμονής έχουν μπαλκόνια. Διαθέσιμα ακόμη και ιδιωτικά μηχανήματα προσωπικής εκγύμνασης. Συναρπαστικά εστιατόρια όπως το Todd English και το ανακαινισμένο Cunard’s Grills σας προσφέρουν μοναδικές εν πλω εμπειρίες καθώς γευματίζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνταξιδιώτες σας.

queen mary 1Το πολυτελές και υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο, παρέμεινε  στο λιμάνι του Ηρακλείου, έως αργά το μεσημέρι, με τους καταστηματάρχες του Ηρακλείου να παίρνουν μικρή οικονομική ανάσα,  όπως έγινε και την Κυριακή πριν από την Πρωτοχρονιά με άλλο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο άφησε χρήματα στην πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook