Καμμένος από το Ηράκλειο | «Πολιτικοί απατεώνες, κοροϊδεύουν το λαό»

καμμένος-από-το-ηράκλειο-πολιτικοί-α-34498

«Πολιτικούς απατεώνες» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό και του κυβερνητικούς εταίρους ο Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας από το Ηράκλειο σφοδρή επίθεση με αφορμή τη συζήτηση για νέα μείωση του κατώτατου μισθού.

«Έχουν δεσμευτεί με το μνημόνιο για μισθούς κατώτερους και απο τα 400 ευρώ της Πορτογαλίας και όμως εξακολουθούν να λένε ψέματα στους πολίτες».

«Ο κ. Σαμαράς είναι πολιτικός απατεώνας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκτοξεύονται προσωπικά πυρά στον πρωθυπουργό.

kamenos hrakleio«Είπε ψέματα στους συνταξιούχους, είπε ψέματα για τους μισθούς, είπε ψέματα στους ένστολους για τα ειδικά μισθολόγια. Η μόνη λύση είναι να τους διώξουμε με ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο»,

συμπλήρωσε. Ο Π. Καμμένος που βρίσκεται στην Κρήτη για τον Προσυνεδριακό διάλογο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέκλεισε κάθε συνεργασία με «συνεργούς» του μνημονίου, ρίχνοντας ωστόσο γέφυρες στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχουν σημεία σύγκλισης στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όμως εμείς στα εθνικά θέματα έχουμε κόκκινες γραμμές.

Θα πρέπει πρώτα να μαζέψουν και στις προσυνεδριακές του διαδικασίες τις παραφωνίες που αμφισβητούν τα εθνικά μας δίκαια», όπως είπε. Όσο αφορά στα τοπικά ζητήματα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε παραλογισμό τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νοσοκομείων, ΑΕΙ και ΤΕΙ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στο Λασιθιώτικο λαό για τον αγώνα που κάνει. Τις επόμενες ημέρας μάλιστα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του στην Ιεράπετρα.

 

Πηγή: Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook