«Καιρός για ήρωες» | Παρουσίαση του βιβλίου του Πολυχρόνη Κουτσάκη | Photos

καιρός-για-ήρωες-παρουσίαση-του-βιβ-114646

POLYXRONIS 004Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου «Καιρός για ήρωες» του Πολυχρόνη Κουτσάκη.

POLYXRONIS 001Μία παρουσίαση διαφορετική από τις συνηθισμένες, στην οποία ο ταλαντούχος Χανιώτης συγγραφέας μας σύστησε τους κεντρικούς ήρωες του νέου του μυθιστορήματος.

POLYXRONIS 003Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας μυστηρίου που διαδραματίζεται στα Χανιά του 2013.

POLYXRONIS 007Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι τρεις έφηβοι που ζουν στα Χανιά και προσπαθούν να λύσουν ένα πολύ μεγάλο μυστήριο.

POLYXRONIS 008Το βιβλίο παρουσίασαν οι τρεις φιλόλογοι του φροντιστηρίου «Πρωτοπορία» Μαρία Γαλανάκη, Εύα Μαζοκοπάκη και Δέσποινα Μαρκουλάκη.

POLYXRONIS 009Εκτός όμως από την κλασική παρουσίαση του βιβλίου, το μεγαλύτερο κομμάτι της εκδήλωσης ξέφυγε από τα συνηθισμένα, καθώς παρουσιάστηκε θεατρικά από 27 μαθητές Λυκείου, οι οποίοι απέδωσαν αποσπάσματα του βιβλίου στην σκηνή του Πνευματικού Κέντρου.

POLYXRONIS 012

POLYXRONIS 010

POLYXRONIS 011

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook