Θα παρελάσουν και οι καθηγητές την 25η Μαρτίου στα Χανιά ;

θα-παρελάσουν-και-οι-καθηγητές-την-25η-μ-42117

parelasi xania

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων. Το ραντεβού είναι στις 12:30 το μεσημέρι στην πλατεία των Δικαστηρίων.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους επισημαίνουν:

«Άλλη μια επέτειος για την επανάσταση του 1821. Μια επέτειος όμως που αυτή τη φορά αποκτά μοναδική σημασία. Γιατί η απόφαση που πάρθηκε τότε από το λαό μας πρέπει να γίνει πιλότος και για το σήμερα.

Στις 25 Μαρτίου διαδηλώνουμε ξανά για να διώξουμε το μαύρο μέτωπο Τρόικας, Τραπεζιτών και ΣΕΒ. Σηκώνουμε το κεφάλι μαζί με τα εργατικά σωματεία, τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες κατοίκων από τις γειτονιές της πόλης, τουςάνεργους και την νεολαία για να διεκδικήσουμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης.

Στις 25 Μαρτίου διαδηλώνουμε ξανά.

Δικιά μας προτεραιότητα δεν είναι η διάλυση της παρέλασης , ούτε η έκφραση μιας, ούτως ή άλλως δικαιολογημένης οργής προς το πολιτικό προσωπικό, τους «επισήμους». Δικός μας στόχος είναι η με όσο πιο μαζικούς όρους έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης, στόχος μας είναι η ανατροπή αυτής της απάνθρωπης ταξικής πολιτικής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook