Η πρώτη φωτογραφία της Σακίρα με το νεογέννητο μωράκι της

η-πρώτη-φωτογραφία-της-σακίρα-με-το-νεο-25602

shakira_milan_620x413Είναι γεγονός! Η Σακίρα κατενθουσιασμένη από το ρόλο που έχει αρχίσει να παίζει στη ζωή της, αυτόν της μαμάς θέλησε τη χαρά της να τη μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της με μία φωτογραφία μαμά και γιο στην πιο τρυφερή στιγμή της ζωής τους! Και όλα αυτά μέσω της προσωπικής της σελίδας facebook!

Μπορεί να μην έχουν περάσει 40 μέρες, αλλά μόλις δύο από τη γέννηση του μονάκριβου γιού της Σακίρα και του Πικέ… μπορεί να παίζουν κυνηγητό με τους δημοσιογράφουςγια μία φωτογραφία του Μίλαν… φαίνεται πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν θέλει να κρύψει τίποτα απολύτως από το κοινό της!

Η σέξι μανούλα Σακίρα… δείχνει πιο όμορφη από ποτέ να κρατά στη αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι τους με…τα κατάμαυρα μαλλάκια! Το άγχος της μαμάς είναι εμφανές από τον τρόπο που κρατά το αγγελούδι της, αλλά ποια νέα μαμά μπορεί να το αποφύγει; Δυστυχώς δεν μπορούμε να διακρίνουμε σε ποιον μοιάζει, αλλά τι σημασία έχει! Η εικόνα είναι τόσο τρυφερή από μόνη της που όλα τα άλλα περισσεύουν!

sakira-fbΚάτω από τη φωτογραφία η τραγουδίστρια έχει δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα των θαυμαστών της, ενώ η φωτογραφία έχει μέσα σε 10 ώρες 14.000 likes!

milan

Φυσικά και ο Πικέ… με την σειρά του ανέβασε και εκείνος στο προφίλ του… την σημαδιακή φωτογραφία με τα ποδαράκια του μικρού, φορώντας παπουτσάκια με το όνομά του πάνω!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook