Η Παναγιά νίκησε τον Θεό του Πολέμου | Πλατανιάς – Άρης 2 – 0 | video

η-παναγιά-νίκησε-τον-θεό-του-πολέμου-π-30903

Ο αποφασισμένος Πλατανιάς σκόραρε από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και έβαλε από κάτω στη βαθμολογία τον Άρη. Ναζλίδης και Αναστασάκος οδήγησαν την ομάδα από τα Χανιά στη νίκη και βύθισαν τον Άρη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Εικόνα αγώνα

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια, πιο επιθετικός και πιο αποφασισμένος ο Πλατανιάς, πήρε με εύκολο τρόπο μια σπουδαία νίκη κόντρα στο νωθρό Άρη.

Από το πρώτο μέρος οι Κρητικοί δημιούργησαν πίεσαν, πήραν το κέντρο με τον κορυφαίο Κάλαϊτζιτς και μπλόκαραν το κουβάλημα της μπάλας από τον Τάτο.

Τα μακρινά σουτ ήταν ο αρχικός τρόπος που προσπάθησαν να απειλήσουν οι δύο ομάδες. Ακολούθησε μια κοντινή προβολή του Γιάννου ου σταμάτησε στο δοκάρι, μια κεφαλιά του Καστέλς και μια βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο δοκάρι.

Μια, δυο, τρεις, ο Πλατανιάς πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ναζλίδη και αφού νωρίτερα οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη «πυροβολούσαν» από διάφορα σημεία της μεγάλης περιοχής την εστία του Βελλίδη.

Η κυριαρχία του Πλατανιά πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Γιαννιώτας. Ο αρκετά οξύθυμος επιθετικός του Άρη έσπρωξε το Ναζλίδη και ο Μάνταλος τον έστειλε στα αποδυτήρια στο 51ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο υπήρξε εκνευρισμός στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέχρι που ο Πλατανιάς αποφάσισε να βάλει την μπάλα κάτω και να αναπτυχθεί από τον άξονα.

Μετά από μια μεγάλη ευκαιρία με τον Καστέλς ήρθε ο Αναστασάκος για να κάνει το 2-0 και να τελειώσει τον αγώνα. Ο Έλληνας φορ εκτέλεσε το Βελλίδη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

MVP

Ο Θωμάς Ναζλίδης σκόραρε το 1-0, σε μια φάση που την κυνήγησε μέχρι τέλους. Είναι ένας επιθετικός-μαχητής, και αυτό έχει δώσει κρίσιμα γκολ στον Πλατανιά.

Κλειδί αγώνα

Το γκολ του Πλατανιά στο φινάλε του πρώτου μέρους και η αποβολή του Γιαννιώτα στις αρχές του δευτέρου μέρους, ήταν τα καθοριστικά σημεία της νίκης των Κρητικών.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γιαννιώτας. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια φάση που δεν προκλήθηκε. Ο οξύθυμος χαρακτήρας του αποτέλεσε την ταφόπλακα του Άρη στο ματς.

Την πεποίθησή του ότι η… Παναγιά έβαλε το «χέρι» της, προκειμένου ο Πλατανιάς να νικήσει με 2-0 τον Άρη εξέφρασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Χανιωτών, Άγγελος Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα χρειαστεί τη βοήθειά της και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και κρίσιμο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι. Με τη βοήθεια της Παναγιάς τα καταφέραμε, την ευχαριστούμε και θα τη χρειαστούμε και στη συνέχεια. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στα Περιβόλια.

 

 

Πηγή: contra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook