Η Κρητικιά καλλονή κατακτά τον κόσμο! | Photos + Video

η-κρητικιά-καλλονή-κατακτά-τον-κόσμο-photo-90810

pikr1

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει έως ότου η Κρητικιά καλλονή Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, αναχωρήσει από την Κρήτη για την Ινδονησία. Η Αθηνά, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2013 που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ινδονησία. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλες 131 υποψήφιες από όλο τον κόσμο.

pikr2

Όπως δήλωσε η ίδια στο prismanews.gr, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, και ευελπιστεί να φέρει τον πρώτο τίτλο στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, έχει κάνει σκληρή προετοιμασία ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Oι αλλαγές ωστόσο στην εμφάνιση της, και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών της, δεν είναι τυχαίες. Η ίδια μας ανέφερε πως την προτιμούσαν καλύτερα μελαχρινή απ’ότι ξανθιά.

pikr3

Κάθε μια από τις υποψήφιες επιλέγει ένα τομέα στον οποίο θα διαγωνιστεί (χορό, τραγούδι κτλ). Η Αθηνά θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό ταλέντου. Για τον σκοπό αυτό η χορογράφος Νένα Τσιαμαγκά έχει αναλάβει εξολοκλήρου την χορογραφία, η οποία θα ένα εντυπωσιακό σύγχρονο χορευτικό, όπου θα διαγωνισθεί η Ελληνίδα καλλονή.

Το ταξίδι της θα διαρκέσει 4 εβδομάδες (2 – 28 Σεπτεμβρίου) και το πρόγραμμά της θα είναι γεμάτο, με πρώτη στάση στο ινδουιστικό Μπαλί στις 3 Σεπτεμβρίου, για τις πρώτες φωτογραφίσεις και ξεναγήσεις. Επόμενος σταθμός θα είναι η Τζακάρτα, η πρωτεύουσα της Ινδονησίας όπου και θα ξεκινήσουν οι πρόβες για την μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ινδονησία φιλοξενεί αυτόν τον διαγωνισμό.

pikr4

Ως γνωστόν, είναι μια χώρα με αυστηρά μουσουλμανικές πεποιθήσεις για τον λόγο αυτό και η εμφάνιση των υποψηφίων με μαγιό θα αντικατασταθεί από την παραδοσιακή μπαλινέζικη φορεσιά παραλίας.Βέβαια, θα υπάρξει διαγωνισμός μεταξύ όλων των υποψηφίων με μαγιό απλά δεν θα προβληθεί στον κόσμο.

pikr5

Η Αθηνά γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 20 Σεπτεμβρίου 1991. Σπούδασε σχέδιο μόδας στην Αθήνα, και ασχολείται με το δικό της κατάστημα ρούχων στο Ηράκλειο. Ευελπιστεί κάποια μέρα να έχει και την δική της collection! Είχε λάβει μέρος στα Ελληνικά καλλιστεία στις 14 Νοεμβρίου 2012, όπου και αναδείχθηκε Μις Ελλάς 2012. Έχει πάθος με τον χορό, και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, το μαγείρεμα και την φωτογραφία. Περιγράφει το εαυτό της ως μια δυναμική γυναίκα, φιλόδοξη, εργατική και αφοσιωμένη στο χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά η Αθηνά βρίσκεται μέσα στην 15αδα. Βέβαια, το να είσαι στις 15 καλύτερες-ομορφότερες κοπέλες του Κόσμου ανάμεσα σε 131 υποψήφιες, είναι μεγάλο επίτευγμα. Όπως και να έχει όμως, οι μέρες περνάνε και όλα θα κριθούν στην Ινδονησία σε λίγες μέρες. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, με 131 υποψήφιες με έναν κοινό στόχο ,τον τίτλο Miss World 2013!

Πηγή: prismanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook