Η «ΚΡΗΤΗ TV» γιορτάζει τα 23 χρόνια λειτουργίας της

η-κρητη-tv-γιορτάζει-τα-23-χρόνια-λειτου-114411

CRETE TV16 Δεκεμβρίου πριν από 23 ολόκληρα χρόνια. Ημερομηνία-ορόσημο για την Κρήτη και τα τηλεοπτικά δεδομένα. Ημερομηνία που η «ΚΡΗΤΗ TV» ξεκινάει δειλά-δειλά το ταξίδι της με εικόνα και ήχο και συνοδοιπόρους όλους τους Κρητικούς. Είκοσι τρία χρόνια γεγονότα, ειδήσεις, ιστορίες μικρές και μεγάλες, άνθρωποι και τοπία, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη και υπερβολές, ουτοπίες και ρεαλισμοί…

Οι τεχνικές δυσκολίες πολλές όχι όμως ανυπέρβλητες. Το ανθρώπινο δυναμικό δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε για ένα και μοναδικό σκοπό: την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ιστορία αυτού του νησιού, φτάνοντας δυο δεκαετίες μετά να έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια το στοίχημα. Και το κανάλι των Κρητικών, όπως πλέον έχει καθιερωθεί να λέγεται, να καλύπτει μέσω διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης όλη την οικουμένη.

Είκοσι τρία χρόνια σίγουρα δεν είναι λίγα, σίγουρα δεν είναι και πολλά, για την Κρήτη και για τους ανθρώπους της, με τους ανθρώπους της. Αυτό είναι και το κλειδί της μέχρι σήμερα πορείας του περιφερειακού μέσου που άλλαξε τα δεδομένα για το τι είναι περιφερειακό μέσο σε πανελλήνια κλίμακα.

crete tv studioΕίκοσι τρία χρόνια μετά, η «ΚΡΗΤΗ ΤV», που είναι οι άνθρωποί της πρώτα και οι τεχνολογικές δυνατότητές της μετά, επιμένει σε πείσμα των καιρών της ισοπέδωσης να επιχειρεί να ανιχνεύσει το αύριο στην ενημέρωση σε διαφορετικό μήκος κύματος από την πεπατημένη των κεντρικών τηλεοπτικών δικτύων. Η μεγαλύτερη απόδειξη της ανταπόκρισης του κόσμου είναι η διαχρονική σχέση στήριξης, αποδοχής και αναγνώρισης των Κρητικών, για ό,τι τους αφορά και η αίσθηση ότι είναι το δικό τους κανάλι.

Αυτή είναι η γενέθλια μέρα της «ΚΡΗΤΗ ΤV», που 23 χρόνια τώρα δικαιώνει τα δύο βασικά προστάγματα από την ημέρα δημιουργίας της: «Πάνω από όλα η Κρήτη» και το «Κανάλι των Κρητικών» με τις γνωστή ατάκα πλέον «το είδα στην «ΚΡΗΤΗ TV»».

Έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες, η «ΚΡΗΤΗ ΤV» είναι πλέον συνυφασμένη – σχεδόν ταυτισμένη – με την ιστορική πορεία και εξέλιξη, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, της Κρήτης και των ανθρώπων της… Μόνο που αυτή η διαδρομή εδώ και 23 χρόνια καταγράφεται καθημερινά με εικόνα και ήχο…

23 χρόνια και προχωράμε με την ευχή όλοι μαζί να συνεχίζουμε για πολλά χρόνια ακόμη…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook