Ηράκλειο | Σε… φωτοτυπίες οι άδειες κυκλοφορίας

ηράκλειο-σε-φωτοτυπίες-οι-άδειες-κυκ-104045

ak1Σε λευκό μηχανογραφημένο χαρτί τυπώνονται εδώ και αρκετό καιρό, οι άδειες κυκλοφορίας οχημάτων. Αντί του ειδικού εντύπου, πράσινου χρώματος, οι οδηγοί λαμβάνουν μια απλή… φωτοτυπία, η οποία μπορεί να καταστραφεί με μια σταγόνα νερού ενώ στη περίπτωση που εκτεθεί για λίγη ώρα στον ήλιο, τότε τα στοιχεία… εξαφανίζονται!

Αντί του ειδικού εντύπου, πράσινου χρώματος, οι οδηγοί λαμβάνουν μια απλή…φωτοτυπία, η οποία μπορεί να καταστραφεί με μια σταγόνα νερού ενώ στη περίπτωση που εκτεθεί για λίγη ώρα στον ήλιο, τότε τα στοιχεία… εξαφανίζονται!

Tην ίδια ώρα οι οδηγοί ΙΧ πληρώνουν τα 75 ευρώ για το τέλος αδείας, χωρίς όμως να λαμβάνουν το ειδικό πράσινο έντυπο, ειδικών προδιαγραφών!

Άδεια κυκλοφορίας για… κλάματα χαρακτηρίζουν την φωτοτυπία αρκετοί οδηγοί οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν ότι το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από άδειες κυκλοφορίας.

ak3Εδώ και ενάμιση μήνα, εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ειδικού χαρτιού στη Διεύθυνση Μεταφορών Ηρακλείου, η οποία αναμένει να το προμηθευτεί το επόμενο 5μηνο!

Το ερώτημα που θέτουν τώρα οι οδηγοί είναι αν στο άμεσο μέλλον λάβουν την άδεια κυκλοφορίας, ειδικών προδιαγραφών ενώ την ίδια ώρα εκφράζουν την εξής απορία:

Αφού τα χρήματα προορίζονται για την παροχή υπηρεσιών, γιατί λαμβάνουν διαφορετικά ποσά στα ΙΧ, διαφορετικά ποσά στα μηχανάκια και διαφορετικά ποσά στα οχήματα δημόσιας χρήσης;

Η παροχή υπηρεσιών διαφέρει σημαντικά; Και υπολογίζεται διαφορετικά και με το παραπάνω;

Παράβολο – ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΙΑΣ

75 ευρώ για ΙΧ

9 ευρώ για μηχανάκια

100 ευρώ για τα δημόσια χρήσης, φορτηγά και ταξί

 

Πηγή: neakriti

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook