Ηράκλειο | Πρωτοφανής επίθεση αδέσποτων σε γυναίκα

ηράκλειο-πρωτοφανής-επίθεση-αδέσποτ-48529

adespota skyliaΜπροστά σε εικόνες απείρου κάλλους βρέθηκαν φοιτητές αλά και περαστικοί από τη στάση λεωφορείων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στης Βούτες την προηγούμενη Τετάρτη.

Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε γυναίκα χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει ωστόσο χρειάστηκε η συνδρομή φοιτητών και όσων άλλων βρίσκονταν στο σημείο για να καταφέρει η γυναίκα κατατρομαγμένη να μπει τελικά στο ΙΧ της.

Ωστόσο το περιστατικό δε σταματά εκεί και αυτό γιατί ανάμεσα στα σκυλιά σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν και ένα ράτσας πιτ μπουλ το οποίο δεν ήταν διατεθειμένο να αφήσει τη γυναίκα, εργαζόμενη της ΔΕΠΤΑΗ να φύγει. Από τη στιγμή που η γυναίκα μπήκε στο ΙΧ της και νόμιζε ότι ο εφιάλτης της έχει τελειώσει το πιτ μπουλ δάγκωσε το λάστιχο του αυτοκινήτου της προκαλώντας της μάλιστα ζημιές που άγγιξαν τα 100 ευρώ.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει παραγίνει το τελευταίο καιρό καθώς κανείς δε μεριμνεί για την τύχη τους και κατ επέκταση για την τύχη όσων περνούν από εκεί και σε μία περίοδο μάλιστα όπου αναμένεται η μαζική άφιξη των νεών φοιτητών.

 

Πηγή : neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook