Ηράκλειο | Με δύο μαχαίρια τρομοκράτησε ένα ολόκληρο χωριό!

ηράκλειο-με-δύο-μαχαίρια-τρομοκράτησ-5129

maxairiΣκηνές αλλοφροσύνης το βράδυ της Τρίτης στα Σταυράκια Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν … μαχαιροβγάλτη και τους κατοίκους του χωριού!  ‘Ενας 35χρονος ο οποίος είναι γνωστός στους κατοίκους του χωριού, εμφανίστηκε κρατώντας δύο μαχαίρια, ένα στο κάθε χέρι και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο.

Το τι προηγήθηκε και εξώθησε τον νεαρό άνδρα σε αυτή την πράξη δεν έχει γίνει γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας 18χρονος, ο οποίος μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν τα δύο μαχαίρια. Αστυνομικοί από τον Άγιο Μύρωνα προχώρησαν στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος τα μεσάνυχτα της Τρίτης οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου γιατροί που τον εξέτασαν γνωμάτευσαν πως ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να οδηγηθεί στο ΠΑΓΝΗ, στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για νοσηλεία. Στο ΠΑΓΝΗ όμως δύο ψυχίατροι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, διέγνωσαν ότι δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και δε χρήζει νοσηλείας.

Τελικώς έφυγε από το νοσοκομείο και κρατήθηκε στα κρατητήρια. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Πηγή : creatalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook