Ηράκλειο | Αφαίρεσε από σκύλο τα γεννητικά του όργανα

ηράκλειο-αφαίρεσε-από-σκύλο-τα-γεννητ-107874

skylos1Μια ακόμη απάνθρωπη πράξη από έναν συμπολίτη μας που έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπο του με θύμα ένα τετράποδο μη διστάζοντας ακόμη και να του αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο χωρίο Αρμάχα Αρκαλοχώριου. Ο ιδιοκτήτης άφησε για λίγο στην περιοχή ελεύθερο το σκυλί του νωρίς το πρωί και εκείνο λίγο αργότερα γύρισε, σπαράζοντας στον πόνο και μέσα στα αίματα.

Μην έχοντας καταλάβει στην αρχή, τι ακριβώς είχε το ζώο το πήγε στον κτηνίατρο Αρκαλοχωρίου, ο οποίος και τον ενημέρωσε για ευνουχισμό και τον προέτρεψε ευθύς αμέσως να πάει σε χειρουργό στο Ηράκλειο.

Πανικοβλημένος ο κ. Γιαβρίδης βλέποντας και την άθλια κατάσταση του ζώου επισκέφθηκε τον κτηνίατρο-χειρουργό στην Αμμουδάρα και λίγη ώρα αργότερα έμενε με ανοικτό το στόμα όταν άκουγε ότι ο ευνουχισμός έγινε μάλιστα με επιδέξιο τρόπο είτε με μαχαίρι είτε με ψαλίδι.

skylos2Στο σκυλί έγιναν ράμματα και εσωτερικά και εξωτερικά και μέχρι αυτήν την ώρα η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Η συγκεκριμένη πράξη από ασυνείδητο ή ασυνείδητους, σίγουρα προκαλεί συναισθήματα οργής και αγανάκτησης δίχως να μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την αποτρόπαια και συνάμα απαράδεκτη πράξη αυτή που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα ακόμη ζώο.

Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κακοποίησης των ζώων ολοένα και αυξάνονται χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται μέτρα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κάτοικος του Αρμάχα τονίζει πως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην περιοχή και καλεί τους υπευθύνους να ερευνήσουν επιμελώς το θέμα.

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook