Ζεκάκη: Το υπουργείο μας εκβιάζει

ζεκάκη-το-υπουργείο-μας-εκβιάζει-8378

Με στάση εργασίας από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα Χανιά με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης, να θέσει σε διαθεσιμότητα είκοσι εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Χανίων, Σοφία Ζεκάκη, η οποία μίλησε σήμερα στον SUPER FM 89.6,

«συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και σήμερα, με στάσεις εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 15:00 έως τις 19:00 το απόγευμα. Παράλληλα, οι Δήμοι Χανίων, Πλατανιά, Αποκόρωνα και Κανδάνου-Σελίνου είναι κλειστοί.

Οι εργαζόμενοι δεν τρέφουμε αυταπάτες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει τις λίστες με τα ονόματα, τόσο από την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, όσο  και από την ενιαία αρχή πληρωμών. Σίγουρα έχει τα ονόματα, αλλά η όλη διαδικασία που επιχειρεί, είναι μία μορφή εκβιασμού.

Η κυβέρνηση δεν μας πείθει, ότι θέλει να κάνει μετακινήσεις προσωπικού, καθώς αν ήθελε σε δυο μέρες θα ζητούσε από τους δήμους να της πουν ποιο είναι το πλεονάζον προσωπικό και θα έκανε μετακινήσεις, όχι όπως τώρα που καταργεί μια συγκεκριμένη ειδικότητα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook