Επιστολή των Ειδικών Φρουρών στο Δένδια για το Λαζαρίδη

επιστολή-των-ειδικών-φρουρών-στο-δένδ-24793

dendiasΠαρέμβαση στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση του ΟΠΑΔ να ζητήσει και έντοκα μάλιστα τα χρήματα πού δαπάνησε για την μεταφορά του πατέρα του βαριά τραυματισμένου ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, πραγματοποιεί με ανακοίνωση – επιστολή της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης.

Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

«κ. Υπουργέ η ένωση μας έγινε δέκτης πολλών και έντονων παραπόνων από συναδέλφους και πολίτες όσον αφορά  την απόφαση του  Ο.Π.Α.Δ ,( γεννάται η απορία γιατί  τα δώσανε την συγκεκριμένη εποχή;)   να ζητήσει και έντοκα μάλιστα τα χρήματα πού δαπάνησε για την μεταφορά του πατέρα του βαριά τραυματισμένου συναδέλφου μας(νοσηλεύεται από το 2007 στο  401 στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών) Ειδικό  Φρουρό ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ. Μια κίνηση που εκθέτει με τον χειρότερο τρόπο τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Υγείας αλλά και την ίδια την πολιτεία με το μήνυμα που στέλνει σε όλο το αστυνομικό σώμα.

Αντί να   είναι δίπλα μας στο δύσκολο μας έργο  είναι απέναντι;   Δυστυχώς  αυτό το μήνυμα στέλνει η πολιτεία και μάλιστα με εισαγγελέα.

Ζητάμε  από εσάς ως την πολιτική ηγεσία και μέλος της κυβέρνησης πού είσαστε την άμεση πρωτοβουλία και παρέμβαση σας ώστε να υπάρξει λύση και να μην χρειαστεί να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ η οικογένεια του.

Αρκετά δεν έχει υποφέρει και προσφέρει σε αυτήν την χώρα;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook