Εξελίξεις για τη μαφία της Κρήτης…

εξελίξεις-για-τη-μαφία-της-κρήτης-7837

Στη φυλακή της Αυλώνας και το Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου παραπέμφθηκαν μετά την απολογία τους οι ανήλικοι γιοι των αρχιερέων της μαφίας.

Σκηνές θρήνου και απογοήτευσης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης. Οι δυο ανήλικοι απολογήθηκαν κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια στη δράση των εγκληματικών οργανώσεων με πρωταγωνιστές τους γονείς τους.

Όπως αποφάσισαν, εισαγγελέας και ανακρίτρια, 16χρονος προφυλακίζεται στη φυλακή της Αυλώνας ενώ ο 17χρονος παραπέμφθηκε στο Ίδρυμα Ανηλίκων του Βόλου.

Στο μεταξύ ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός από το Ηράκλειο και ο συνταξιούχος αδελφός του.

Όπως δήλωσαν οι συνήγοροί τους στη διάρκεια της απολογίας τους ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη δράση των εγκληματικών οργανώσεων και το εμπόριο ναρκωτικών.

Επιπλέον όπως προέκυψε ο συνταξιούχος αστυνομικός κατείχε νόμιμα τα φυσίγγια για τα οποία βρέθηκε κατηγορούμενος και συγκρατούμενος με τα φερόμενα ως μέλη των δυο εγκληματικών οργανώσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook