Ελεύθερος ο Κωστόπουλος | Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί

ελεύθερος-ο-κωστόπουλος-έλαβε-προθεσ-110483

kostopoulosΜετά τον χαρακτηρισμό ως πλημμέλημα των φορολογικών παραβάσεων που του αποδόθηκαν και τον κατέστησαν κρατούμενο από το πρωί, ο Πέτρος Κωστόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον. Αναμένεται να διαταχθεί τακτική δικάσιμος. Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε:

«Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έλαβε τελικά προθεσμία για απολογηθεί αύριο στις 9 το πρωί. Εις βάρος του εκκρεμεί δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.

Η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε, από την πλευρά της ,πως ο πελάτης της πούλησε δύο του ακίνητα προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του. Ανέφερε μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου «εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία της ανήλικα παιδιά».

 

Πηγή: parapolitika

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook