Διαψεύδει ο Βολουδάκης για την απόσπαση της γυναίκας του στο πολιτικό του γραφείο

διαψεύδει-ο-βολουδάκης-για-την-απόσπα-8981

voloudakisEgovΜετά την αναδημοσίευση από το zarpa.gr του άρθρου, «Σύζυγος κυβερνητικού βουλευτή είναι αποσπασμένη στο πολιτικό του γραφείο! Ποιά είναι » από το Lykavitos.gr, δείτε ΕΔΩ,  που αφορά στον  Μανούσο Βολουδάκη και στη σύζυγό του, o Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

H απάντηση στο ερώτημά σας είναι όχι. Η σύζυγός μου ΔΕΝ είναι αποσπασμένη στο πολιτικό μου γραφείο. Αντιθέτως,το διάστημα αυτό βρίσκεται στα Χανιά μαζί μου με άδεια από την υπηρεσία της, λόγω εγκυμοσύνης.

Μανούσος Βολουδάκης

Απάντηση zarpa.gr

Καταρχάς, είναι σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση, αποτελεί αναπαραγωγή δημοσιεύματος της ιστοσελίδας lykavitos.gr, πηγή η οποία ρητά παρατίθεται στο δημοσίευμα.

Εμείς, ως zarpa.gr, δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να διατηρούμε παρατηρητήριο αποσπάσεων συζύγων βουλευτών και φυσικά, δεν έχουμε κανένα λόγο, να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του βουλευτή.

Καταγράφουμε, δε, ως εξαιρετικά θετικό, το γεγονός ότι ο ίδιος ο βουλευτής, παρά το φόρτο εργασίας του και τις αυξημένες κοινοβουλευτικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, παρακολουθεί την τοπική επικαιρότητα και βρίσκει χρόνο να απαντά τόσο άμεσα.

Μια και το έκανε, λοιπόν, μήπως θα μπορούσε να μας ενημερώσει και για το εάν η σύζυγός του ήταν αποσπασμένη στο γραφείο του ΠΡΙΝ την άδεια από την υπηρεσία της λόγω εγκυμοσύνης. Από ποια υπηρεσία αδειοδοτήθηκε και σε ποια υπηρεσία θα επιστρέψει, όταν με το καλό εξαντλήσει την άδειά της;

Κατά τα άλλα ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και καλή λευτεριά στη σύζυγό του.

 

One thought on “Διαψεύδει ο Βολουδάκης για την απόσπαση της γυναίκας του στο πολιτικό του γραφείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook