«Δεν φιλοδοξώ να γίνω ηγεμόνας»

δεν-φιλοδοξώ-να-γίνω-ηγεμόνας-8151

Τους λόγους για τους οποίους, έστειλε επιστολή, στον Πρωθυπουργό, εξήγησε μιλώντας σήμερα στον SUPER FM 89.6 o Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη,«έχω ως πάγια αρχή, από τις εκατό επιστολές που στέλνω, προς του διάφορους Φορείς να δημοσιοποιώ κάποιες, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες τι γίνεται.

Ο λόγος που δημοσιοποίησα την επιστολή αυτή, είναι επειδή δέχτηκα αρκετά τηλέφωνα, όπου ανέφεραν ότι δεν κάνω τίποτα, όσον αφορά το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, εκείνο όμως που με ενόχλησε περισσότερο, είναι ότι διαδίδεται πως, έχω προαποφασίσει τι θα γίνει με το Στρατόπεδο.

Την επιστολή, την έστειλα, έπειτα από συνεννόηση με τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου μας, τους οποίους σέβομαι και τους λαμβάνω υπόψιν μου, καθώς δεν γίνεται, κανείς να είναι αυτόνομος, ηγεμόνας, αυτού του τόπου. Επειδή θεωρώ ότι, οι ηγεμονίες τελειώσαν και ότι χωρίς συνεργασία τίποτα δεν γίνεται.

Να ξεκαθαρίσω πως, προσωπικά δεν φιλοδοξώ να γίνω ηγεμόνας, ούτε να γίνουν έργα και να λένε οι πολίτες, ότι τα έκανε ο Βουλγαράκης, αλλά να γίνουν έργα που θα μείνουν, στους Χανιώτες. Αυτό το λέω προς πάσα κατεύθυνση, είναι πολιτική μου, λογική και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Ας χαλάσει η σούπα, κάποτε στα Χανιά.

Είμαι έτοιμος να συγκρουστώ, με οποιονδήποτε, έχει άλλη άποψη. Είναι πολιτική μου άποψη και πιστεύω, ότι μόνο με μια τέτοια γραμμή, μπορούν να ξεμπλοκάρουν  θέματα του Νομού, διότι δεν υπάρχει, κανένας άλλος τρόπος και αυτό αποδεικνύεται  από το γεγονός, ότι τα Χανιά, έχουν μείνει πίσω σε πολλά θέματα και τα βάζουμε συνήθως, είτε με τον θεό, είτε με την φύση, είτε με το Ηράκλειο.

Το θέμα του Μαρκοπούλου, ταλανίζει τα Χανιά, εδώ και είκοσι χρόνια, κάποια στιγμή, θα πρέπει όλοι οι Φορείς, να συμφωνήσουμε και να ομονοήσουμε σε μια πρόταση, για τι θέλουμε, επιτέλους να κάνουμε με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, ούτως ώστε, όταν και αν μας δεχτεί ο Πρωθυπουργός, να του εκθέσουμε με σαφήνεια, τι ακριβώς θέλουμε.

Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει μια από κοινού πρόταση για το στρατόπεδο.

Αν δεν έχουμε μια κοινή συνισταμένη ως Νομός, τότε δεν θα μας δοθεί ποτέ το Στρατόπεδο. Για το λόγο αυτό, πήρα την πρωτοβουλία και συγκάλεσα το Άτυπο Συντονιστικό Όργανο του Νομού.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook