Για νίκη με Βέροια χωρίς Αναστασάκο | Στα Περβόλια στις 3 μ.μ

για-νίκη-με-βέροια-χωρίς-αναστασάκο-στ-12892

Χωρίς τον βασικό του σέντερ φορ, Ηλία Αναστασάκο, θα προσπαθήσει ο Πλατανιάς να νικήσει την Κυριακή (9/12, 15.00) την Βέροια. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση των Περιβολίων λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος επιθετικός στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ένα τράβηγμα και το Σάββατο που επεδίωξε να ακολουθήσει το μεσημεριανό πρόγραμμα δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο Αναστασιάδης να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Η άσχημη αυτή εξέλιξη υποχρεωτικά διαφοροποιεί τα πλάνα του 59χρονου προπονητή των «ερυθρολεύκων», ο οποίος αναγκάζεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του επιθετικού.

Ο Μακεδόνας τεχνικός πήρε μαζί του για το ματς με τη Βέροια δέκα εννέα ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς περιλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά την έλευση του Αναστασιάδη ο Λαζαρίδης ως δεύτερος τερματοφύλακας (στη θέση του Ζάλουντοκ), ενώ εκτός έμεινε ο Αρόχα, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Πλατανιά.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή του Πλατανιά τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook