Απίστευτο ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα στην εκπομπή της Μενεγάκη | Video

απίστευτο-ξέσπασμα-της-χρύσας-ρώπα-στ-106852

Η επίσκεψη της Χρύσας Ρώπα στην Ελένη Μενεγάκη είχε απρόσμενο αποτέλεσμα αφού η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε εκτός εαυτού με αφορμή μια συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή και την αγανάκτησή της και εξέφρασε την άποψή της για την κρίση και την φτώχεια που έχει πλήξει την πλειοψηφία των Ελλήνων.

«Δεν είναι άδικο να μη μου δίνεις το δικαίωμα της διαφορετικότητας; Είσαι αριστερή; Είμαι δεξιά. Θα με σκοτώσεις επειδή είμαι δεξιά; Θα σκοτώνουμε ανθρώπους επειδή είναι μαύροι, κίτρινοι, μπλε; Δηλαδή στο Παρίσι, που είναι όλο το Παρίσι, δέκα εκατομμύρια, δηλαδή όσο είναι η Ελλάδα, ξένοι θα πρέπει να περπατάμε στις μύτες για να αποφύγουμε τα αίματα», είπε έξαλλη η ηθοποιός.

Μιλώντας μάλιστα για τις δολοφονίες των δύο παιδιών στο Ν. Ηράκλειο είπε:

«Για όνομα του Θεού, θα μας τρελάνουν. Επίτηδες τα κάνουν όλα αυτά. Τα πράγματα χειροτερεύουν, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε. Πρόκειται για μια παρανόηση, μια σχιζοφρένεια. Καταδίκασαν τον Τσοχατζόπουλο. Εγώ τι κατάλαβα; Έχει το παιδί μου σχολείο; Έχει ο γιος μου δουλειά;», είπε.

Η Χρύσα Ρώπα στηλίτευσε και το γενικότερο lifestyle που προωθούσαν διάφορα περιοδικά.

«Όλοι εμείς οι αναγνωρίσιμοι έχουμε πολλά λεφτά. Αυτά έκαναν τα… ΚΛΙΚ. Το ότι είμαι πετυχημένος σήμαινε ότι έχω πάρα πολλά λεφτά, ότι είμαι πάρα πολύ άνετη, ότι δεν… γαμ… μωρέ! Έχω και τέσσερις Φιλιππινέζες, έχω και πέντε αμάξια. Δεν ήταν έτσι η Ελλάδα πριν», είπε.

Εκεί όμως που έχασε τελείως τον έλεγχο ήταν όταν υποστήριξε ότι ασχολούμαστε με τα επουσιώδη και όχι τα ουσιαστικά.

«Ασχολούμαστε τώρα αν η Ελιάνα είπε κάτι για τη Δούκισσα. Παιδιά είμαστε καλά; Τρελαθήκαμε; Δεν μπορούμε να πάρουμε συντάξεις, ο κόσμος τρέχει στα συσσίτια. Περνάω από τη Σοφοκλέους και θέλω να πεθάνω γιατί έχω δει γυναίκα να κάθεται στο πεζοδρόμιο και να ταΐζει τον άνδρα της, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει το πιρούνι να φάει. Με όλους αυτούς τους κλέφτες; Ακόμα κλέβουν, τώρα κλέβουν. Πώς ζούνε κάποιοι. Ποιος είναι αυτός που δίνει 600 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια και ο άλλος περιμένει 600 ευρώ τον μήνα για να ζήσει την οικογένειά του; Δεν το καταλαβαίνουμε σαν λαός ότι πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτή την κατάσταση;», αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν θα τιμωρούσε τον γιο της, αν καταλάβαινε ότι βίασε ένα κορίτσι, η Χρύσα Ρώπα ήταν αφοπλιστική.

«Και σαν μάνα τον… καργ… θα τον φάω»!!!!

 

Πηγή: freegossip

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook