Αθώος για το φόνο της γιαγιάς του | Μάλιστα …

αθώος-για-το-φόνο-της-γιαγιάς-του-μάλι-11721

Απαλλάχθηκε από τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε λόγω ακαταλόγιστου ο 26χρονος που πριν από ένα χρόνο στην περιοχή του Πόρου επί της ουσίας είχε κατακρεουργήσει μέσα στο σπίτι που τον φιλοξενούσε, την γιαγιά του.

Ο εισαγγελέας είχε πρότεινε την ενοχή του για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ωστόσο το δικαστήριο διέταξε την εισαγωγή του βάσει του άρθρου 34 σε δημόσιο ψυχιατρείο.

Ο 25χρονος, φοιτητής τότε του ΤΕΙ, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε παραδεχτεί ότι μαχαίρωσε τη γιαγιά του και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε στο σώμα της πάνω από 15 μαχαιριές με δύο μαχαίρια, ενώ το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την ώρα που η 85χρονη πήγαινε να ξαπλώσει.

Ο εγγονός της και γιος της κόρης της είχε επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσει ό,τι ενοχοποιητικό στοιχείο υπήρχε, όμως δεν τα κατάφερε και, παρά το γεγονός ότι επέμεινε στο σενάριο ότι τάχα σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν, τελικά παραδέχτηκε την αποτρόπαιη πράξη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook