ΑΟΧ: «Πλήρωσε» τα λάθη της άμυνάς του

αοχ-πλήρωσε-τα-λάθη-της-άμυνάς-του-2225

Με το… αριστερό μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2 ο Α.Ο.Χανιά αφού γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, δεχόμενος δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ψυχουντάκης σκόραρε για τον ΑΟΧ αλλά αυτό δεν έφτασε…

Ο ΑΟΧ φάνηκε ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τη μέση και μπροστά από την Προοδευτική αλλά η ομάδα του Κορυδαλλού είχε αφενός την ουσία, αφετέρου αντιμετώπισε μια άμυνα (του ΑΟΧ) που έκανε εύκολα το λάθος, με συνέπεια τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 13′, ύστερα από κόρνερ, ο Παναγιωτόπουλος αξιοποίησε την λανθασμένη έξοδο του Βασίλη Παπαδόπουλου, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΑΟΧ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά άνευ ουσίας και η Προοδευτική σε μια αντεπίθεση σκόραρε με τον Επιτροπάκη που αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Σεροπιάν με την έναρξη της επανάληψης έβαλε μέσα τον Ιωαννίδη αντί του Πυθαρούλη, δίνοντας νέα πνοή στην επίθεση. Στο 58′ από σέντρα του Βουρβαχάκη, ο Ψυχουντάκης μείωσε σε 2-1 για τον ΑΟΧ.

Εκεί που όλοι περίμεναν την πίεση του ΑΟΧ αυτό δεν έγινε, αφού η Προοδευτική ήταν καλύτερη μεταξύ 60′ και 80’… Στο τελευταίο 10 λεπτο, ο ΑΟΧ πίεσε ωστόσο δεν έκανε φάσεις μπροστά την εστία του σταθερότατου Μουκέα.

Ο ΑΟΧ ξεκίνησε πάλι με ήττα στην πρεμιέρα, όπως και πέρυσι που έχασε από τον ΠΑΟ Ρουφ, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσει τα κάποια καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στον Κορυδαλλό και να βελτιωθεί σε αρκετά άλλα.

 

πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook