Έξαλλη η οικογένεια Πρωτόπαπα με τα ψευδή δημοσιεύματα

έξαλλη-η-οικογένεια-πρωτόπαπα-με-τα-ψε-44066

tomas-5Κάθε μέρα που περνά η αγωνία μεγαλώνει… για το πώς είναι η κατάσταση υγείας του Τόμας. Η νεαρός ηθοποιός που το ατύχημά του και το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα… έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αν και δεν είναι το μοναδικό παιδί που χαροπαλεύει στην μονάδα εντατικής θεραπείας κάποιου νοσοκομείου σε όλη την Ελλάδα. Και αυτός είναι κι ένας λόγος που όλοι έχουμε εστιάσει στον Τόμας… η αδικία της ζωής…

Οι δύσκολες και οι κρίσιμες ώρες συνεχίζονται για τον Τόμας με τα γαλάζια μάτια… κι εξίσου δύσκολες είναι οι ώρες και για την οικογένεια του νεαρού που μόλις 26 χρονών δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή.

Ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, περιγράφει πως βιώνουν όλες αυτές τις μέρες της αναμονής, οι γονείς του Τόμας «δηλαδή ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου».

Παράλληλα, δεν δίστασε να μιλήσει σκληρά, όπως είναι λογικό για όσους έγραψαν πως ο Τόμας είναι «εγκεφαλικά νεκρός» και πως οι γονείς του συζητούν να δωρίσουν τα όργανα του…«Η αποτύπωση του ατυχήματος είναι ένα δεδομένο, και ένα δεύτερο είναι η παρουσίαση του. Είναι τραγικό και ντροπή να το παρουσιάζεις όπως σου πηγαίνει στην πένα σου».

Όπως λέει ο θείος του σε συνέντευξη που έγινε την Τρίτη «από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, είναι πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ουσιαστικά δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του».

Και προσθέτει πως «οι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση ν΄ αντιδράσει, γι΄ αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους».

Και συμπληρώνει… «Χιλιοστό με χιλιοστό, το τραύμα στον εγκέφαλο ενός ασθενή, μπορεί να διαφέρει. Οι Άγγλοι γιατροί για παράδειγμα, έχουν συναντήσει μόνο δέκα περιπτώσεις με τόσο υψηλή κρανιακή πίεση, στα 80, όπως είχε ο Τόμας».

Μάλιστα τονίζει, πως ο 25χρονος ανιψιός του «υποστηρίζεται μηχανικά. Δεν υπάρχει καμία άλλη σωματική κάκωση. Φορούσε ζώνη άλλωστε και το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν συνθλίβει. Αλλά όλη η ζημιά έγινε στο κεφάλι. Με διπλό εγκεφαλικό χτύπημα έτσι όπως πετάχτηκε το αυτοκίνητο και προσέκρουσε στο τοιχίο της Αττικής Οδού».

όσο για τον το γεγονός που δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν, ο Γιώργος Πρωτόπαπας εξηγεί… «Εμείς ζητήσαμε να εκδοθεί. Αλλά οι γιατροί φοβούνται. Τι φοβούνται, δεν ξέρω. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουν πως ενδιαφέρεται τόσος κόσμος και τα δημοσιεύματα είναι επαναλαμβανόμενα, δεν θα έπρεπε;»

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook