Άγρια δολοφονία 25χρονης αεροσυνοδού: «Τη σκότωσε μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει…»

άγρια-δολοφονία-25χρονης-αεροσυνοδού-98066

aerosynodos

Τη Δευτέρα η απολογία του 20χρονου για τη δολοφονία της αεροσυνοδού

Η νεαρή κοπέλα από την Γεωργία, η οποία έμενε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, δολοφονήθηκε από τον 20χρονο πρώην σύντροφο της από πρόθεση, σύμφωνα με το δικαστήριο και το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ένα χωράφι στον κόμβο των Ευζώνων

Η Μόνικα Κωνσταντινίδου βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της. Ο 20χρονος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ανήμερα της Παναγίας υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το πτώμα της 25χρονης αεροσυνοδού, σε ένα χωράφι στον κόμβο των Ευζώνων.

Η νεαρή κοπέλα από τη Γεωργία, η οποία έμενε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, αγνοούνταν από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στην οδό Μοναστηρίου.

Η ίδια είχε πει να την ξυπνήσουν στις έξι το πρωί γιατί είχε πτήση εξωτερικού. Όταν η μητέρα της την αναζήτησε δεν την βρήκε. Το αυτοκίνητό της ήταν κανονικά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο καλούσε μέχρι και την επόμενη μέρα που έκλεισε στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Η κοπέλα εργαζόταν παράλληλα και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι της λέγοντάς της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της.

«Δεν ήρθε στο σπίτι για να κοιμηθεί. Το κρεβάτι της ήταν άθικτο. Πιστεύουμε ότι κάτι της συνέβη την ώρα που πάρκαρε. Ρωτήσαμε στη γειτονιά αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Ανησυχούμε γιατί τόσες μέρες δεν έχει δώσει στίγμα ζωής. Φοβόμαστε τα χειρότερα», έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της.

Η εξαφάνιση της Μόνικας έγινε αντιληπτή καθώς είχε ζητήσει από τη μητέρα της να την ξυπνήσει στις 6 το πρωί για το ταξίδι που είχε: «Μας είχε ζητήσει να την ξυπνήσουμε το πρωί, γιατί είχε πτήση. Την έπαιρνε η μητέρα μου και δεν το σήκωνε. ‘Τη σκότωσε’ μας έλεγε η μητέρα μου, αλλά της λέγαμε να περιμένει. Το ένστικτο της μάνας… », είπε η αδερφή της, Λίντα Κωνσταντίδου, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Πήγαμε στο σπίτι του 20χρονου και δεν ήταν κανείς εκεί. Μας είπε μια γειτόνισσα ότι είχε δει τον μπαμπά του να φεύγει τρέχοντας νωρίτερα. Μετά από πέντε μέρες βρήκε το σώμα της η αστυνομία».

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι η Μόνικα είχε τρομάξει τελευταία με την συμπεριφορά του 20χρονου, ο οποίος από τότε που η άτυχη κοπέλα έπιασε δουλειά ως αεροσυνοδός είχε γίνει βίαιος απέναντί της και μάλιστα η ίδια είχε στείλει μήνυμα στον πατέρα του νεαρού για να τη βοηθήσει.

Από την πλευρά του, ο 20χρονος υποστήριξε ότι πρόκειται για ατύχημα και δεν ήθελε να την βλάψει.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook