Χανιά | Φωτογραφίζει Βλαχάκη και κάνει λόγο για δικαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βάμβουκας

Ανακοίνωση με αιχμές, με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Χανίων για το θέμα των αναψυκτηρίων των Αγίων Αποστόλων εξέδωσε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για δικαίωση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, σημειώνοντας πως «οι κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν για δήθεν ανοχή στην παρανομία,  με αφορμή ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα,  δεν αφορούσαν κανένα από τα μέλη του και επιστρέφουν σε αυτούς που τις ενορχήστρωσαν.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Χθες δικαιώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στο σύνολό του,  με  την στάση και την απόφασή του στο θέμα της αποκατάστασης της νομιμότητας στα αναψυκτήρια των Αγίων  Αποστόλων.

Αποδείχτηκε μέσα από μια εξαντλητική  συζήτηση, ότι οι κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν για δήθεν ανοχή στην παρανομία,  με αφορμή ένα καθαρά διαδικαστικό θέμα,  δεν αφορούσαν κανένα από τα μέλη του και επιστρέφουν σε αυτούς που τις ενορχήστρωσαν. Σε εκείνους δηλαδή  που όταν είχαν την ευθύνη,  αντί να κινηθούν έγκαιρα και προσεκτικά, κινήθηκαν τελευταία στιγμή και πρόχειρα με σημαντικά κενά και σφάλματα.»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ