Χανιά | Νίκος Φίλης: Εκπαίδευση και υγεία προτεραιότητες της κυβέρνησης

χανιά-νίκος-φίλης-εκπαίδευση-και-υγεί-452163

Την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ειδική αγωγή, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά όπου παραβρέθηκε, στα εγκαίνια και τον αγιασμό του 2ου Ειδικού Δημοτικού και 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Φίλης σημείωσε πως «η εκπαίδευση και η υγεία αποτελούν προτεραιότητες της κυβέρνησης για να βγούμε από την κρίση.»

Τόνισε πως στις δυνατότητες που υπάρχουν, θα ενισχυθούν τα σχολεία ειδικής αγωγής ενώ επεσήμανε ότι όταν εγκαινιάζεται ένα σχολείο είναι μέρα γιορτής, ιδιαίτερα όταν τα εγκαίνια γίνονται σε δύσκολους καιρούς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας είπε πως αισθάνεται ευτυχής που ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη διαδικασία, αυτή της μετεγκατάστασης του συγκεκριμένου ειδικού σχολείου που στεγάζονταν σε συνθήκες όπως σημείωσε, ακατάλληλες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμαρχος Χανίων, ευχαρίστησε εκπαιδευτικούς, γονείς, τον πρώην δήμαρχο Ακρωτηρίου κ. Αντώνη Γιαννακάκη για τις ενέργειες που έγιναν επί της δημαρχίας του για τον συγκεκριμένο χώρο, καθώς και τους κατοίκους και το τοπικό συμβούλιο της περιοχής των Στερνών που όπως είπε αγκάλιασαν την συγκεκριμένη δομή την οποία χαρακτήρισε ως μια από τις πληρέστερες και αρτιότερες στην Κρήτη και όχι μόνο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στον αγιασμό και τα εγκαίνια των δύο σχολείων παραβρέθηκαν επίσης, η Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κα Βάλια Βαγιωνάκη, ο Γ.Γ Εμπορίου κ. Αντώνης Παπαδεράκης, οι αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Ξανθουδάκης, Βλαχάκης και η κα Περράκη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Τερζάκης, οι Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ.κ Μανώλης Μηλιαράκης και Στέλιος Ζερβάκης και αρκετός κόσμος.

ternes_eidikosxoleio-3ternes_eidikosxoleio-2ternes_eidikosxoleio-1ternes_eidikosxoleio-5ternes_eidikosxoleio-4

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | Νίκος Φίλης: Εκπαίδευση και υγεία προτεραιότητες της κυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook