Φοβερό: Δείτε το βραχιόλι που αλλάζει όψη με … τη βοήθεια μιας εφαρμογής! | Photos + Video

jewel1Κάθε φορά αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Δε φτάνει που σας πήρε τόση ώρα να διαλέξετε τι ρούχα θα βάλετε, τώρα έχει έρθει η σειρά των αξεσουάρ.

Ποια ταιριάζουν με το συνολάκι που επιλέξατε;

Ένα νέο βραχιόλι που επαναπρογραμματίζεται αμέσως για να δείχνει όποιο μοτίβο/σχέδιο σας αρέσει, έρχεται για να σας δώσει τη λύση. Και μάλιστα… με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας τηλέφωνο!

Το βραχιόλι ονομάζεται Liber8 και αποτελείται από μια e-ink οθόνη, παρόμοια με αυτή των ηλεκτρονικών βιβλίων. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Near Field Communication, όπως αυτή που χρησιμοποιείται στις ασύρματες κάρτες πληρωμών και τις κάρτες διαδρομών με μεταφορικά μέσα, για τη μετάδοση και απεικόνιση των μοτίβων σε 16 αποχρώσεις του γκρι, τα οποία ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.

jewel2

Η εταιρεία που το κατασκεύασε ελπίζει να συγκεντρώσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να μπορέσει να το κυκλοφορήσει στην αγορά.

jewel4

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι χρήστες θα μπορούν ακόμη να φορτώνουν στο βραχιόλι εικόνες που έχουν τραβήξει με το κινητό τους τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ