Φλαμπουράρης προς Fraport: Να προσέξετε τους Χανιώτες!

Σε απολογητικό τόνο απευθύνθηκε προς το κοινό ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Grrece, Αλεξαντρ Τσινέλ, ανοίγοντας την χθεσινή εκδήλωση για τα πλάνα ανάπτυξης του “Δασκαλογιάννη”. “Η εκδήλωση έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα” παραδέχτηκε, σημειώνοντας πως η δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας και των φορέων του τουρισμού για τον τρόπο διαχείρισης του Αεροδρομίου, δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Κάθε άλλο. Ο κ. Τσινέλ, αφιέρωσε ξεχωριστή ενότητα της ομιλίας του σε διευκρινήσεις πάνω σε θέματα που έχουν επισημανθεί από τα τοπικά ΜΜΕ ή από πολίτες που σχολιάζουν τις αναρτήσεις των ΜΜΕ, όπως το νυχτερινό λουκέτο στο αεροδρόμιο τον χειμώνα, η αύξηση των τελών, η αποχώρηση της Ryanair.

Επιπλέον, σημείωσε πως η εκδήλωση θα διαρκούσε έως ότου απαντηθεί και το τελευταίο ερώτημα από το κοινό (όντως διήρκεσε πάνω από 4 ώρες).

Αίσθηση δε, προκάλεσε η αναφορά του στην ιδιαίτερη… παραγγελία του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, τον όποιο επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες. “Μου ζήτησε να προσέξω ιδιαίτερα τα Χανιά” είπε ο κ. Τσινέλ.

Οι λόγοι… ευνόητοι και η συζήτηση εποικοδομητική.

Αρκεί η διαχείριση του Αεροδρομίου να μην γίνεται (μόνο) σε επικοινωνιακό επίπεδο.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ