Την “είπε” γερά ο Κιμούλης στον ΣΚΑΪ για τον ΣΥΡΙΖΑ | Απίστευτοι διάλογοι… Video

kimoulisΠιστεύω θα κάνουμε πολύ ωραία κουβέντα σήμερα, γιατί θα πρέπει να είστε και πολύ χαρούμενος. Μια επιθυμία, ένα όνειρό σας, ένα όνειρο πολλών βέβαια, έγινε πραγματικότητα… πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία.

– Χαίρομαι καταρχάς που είστε κι εσείς χαρούμενη με αυτό και σε σχέση με τον σταθμό τον οποίο βρισκόμαστε και με τους συνεργάτες σας.

Ο Γιώργος Κιμούλης γύρισε τον “Κόσμο Ανάποδα” στον ΣΚΑΪ τόσο πολύ, που παραλίγο να χάσει την ισορροπία της η πάντα χαμογελαστή Σοφία Τσίπα. Με το που καλωσόρισε τον ηθοποιό η δημοσιογράφος, η κουβέντα πήγε κατευθείαν στον ΣΚΑΪ και το αν χαίρεται ή όχι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο είχε ως εξής:

– Πιστεύω θα κάνουμε πολύ ωραία κουβέντα σήμερα, γιατί θα πρέπει να είστε και πολύ χαρούμενος. Μια επιθυμία, ένα όνειρό σας, ένα όνειρο πολλών βέβαια, έγινε πραγματικότητα… πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία.

– Χαίρομαι καταρχάς που είστε κι εσείς χαρούμενη με αυτό και σε σχέση με τον σταθμό τον οποίο βρισκόμαστε και με τους συνεργάτες σας.

– Τι υπονοείτε;

– Δεν υπονοώ τίποτα. Εννοώ ότι είμαστε σε ένα συγκεκριμένο σταθμό που έχετε κι εσείς συνεργάτες που δεν χαίρονται πολύ.

– Κάποιοι χαίρονται, κάποιοι δεν χαίρονται, είναι ένας σταθμός ο οποίος φιλοξενεί όλες τις φωνές.

– Δεν λέω το αντίθετο. Χαίρομαι λοιπόν που είστε κι εσείς μία από τις φωνές που χαίρεται.

Αφού αποκλιμακώθηκε η εναρκτήρια ένταση κι ενώ η κουβέντα παρέμεινε στην πολιτική, ελάχιστα λεπτά αργότερα ο ηθοποιός επανήλθε:

– Δεν φοβηθήκατε ποτέ ότι από τη στιγμή που δηλώνετε τόσο έντονα την κομματική σας ταυτότητα, ότι ο λόγος σας μπορεί να χάσει σε δυναμική και αξία; Με την έννοια ότι μπορεί να σχολιάσει κάποιος και να επι “Έλα μωρέ τώρα, ο Κιμούλης το λέει αυτό τώρα επειδή είναι Συριζαίος”.

– Τι να κάνω; Είναι σαν να μου λέτε κι εσείς αυτή τη στιγμή πως οτιδήποτε μου λέτε είναι γιατί δουλεύετε στον ΣΚΑΪ.

– Έχετε μια εμπάθεια με τον ΣΚΑΪ.

– Για να βρίσκομαι εδώ, όχι, δεν έχω. Θα μπορούσα να μη βρισκόμουνα. Το αντίθετο μπορώ να πω.

Το οξυδερκές χιούμορ του Γιώργου Κιμούλη με την γλυκιά αμηχανία και επιμονή της Σοφίας Τσίπα είχαν ως αποτέλεσμα μια απολαυστική συνέντευξη, από αυτές που έχουμε σπάνια την ευκαιρία να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση…

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ