Στο Αννουσάκειο Οικουμενικός Πατριάρχης και Πρόεδρος της Δημοκρατίας | Εγκαινίασαν τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας | Photos+Video

στο-αννουσάκειο-οικουμενικός-πατριά-747742

Στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο στο Καστέλι βρέθηκαν μετά τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Οσίου Νικηφόρου στο Σηρικάρι (δείτε εδώ), ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Με τη συνοδεία πλήθους κόσμου που παρίσταντο και στις δύο εκδηλώσεις , οι δύο άνδρες παρευρέθηκαν στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου αργά το απόγευμα της Τρίτης, όπου και τελέστηκαν τα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του Ιδρύματος. Ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης χοροστάτησε τον αγιασμό που τελέστηκε στο χώρο, κατά τα εγκαίνια της νέας μονάδας.

Στο σημείο βρέθηκαν πέραν των πολλών πιστών και εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών αρχών, αλλά και οι προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Κρήτης.

Αργότερα το βράδυ παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των επίτιμων καλεσμένων στο Τσατσαρωνάκειο πολύκεντρο, με την υποδοχή στους εκλεκτούς προσκεκλημένους να είναι θερμή από μικρούς Καστελιανούς, ντυμένους με παραδοσιακές στολές και μουσικά όργανα ανά χείρας. Μάλιστα κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον χώρο, η υποδοχή έγινε με μια μαντινάδα:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook