Στα Χανιά ο Μανώλης Γλέζος για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη | Photos

Αισιόδοξος ότι οι Έλληνες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, εμφανίστηκε από τα Χανιά ο Μανώλης Γλέζος σε σύντομη δήλωσή του σε δημοσιογράφους από κεντρικό καφέ όπου βρέθηκε το πρωί της Πρωτομαγιάς, με τον Παντελή Βούλγαρη και την Ιωάννα Καρυστιάνη.

“Βρισκόμαστε σε έναν κάβο και θα τον ξεπεράσουμε. Η εμπειρία μου λέει ότι έχουμε ξεπεράσει πολύ δυσκολότερους κάβους. Ήμασταν σκλάβοι στους Βενετσιάνους, στους Γενουάτες, στους Οθωμανούς, για 400 χρόνια -ο μεγαλύτερος κάβος απ’ όλους- και καταφέραμε και ξαναχτίσαμε την Ελλάδα… ο μόνος λαός που κατάφερε κάτι τέτοιο” ανέφερε ο κ. Γλέζος.

Ερωτηθείς δε για την απογοήτευση του κόσμου, σχολίασε πως αυτή είναι η εικόνα που προβάλουν τα ΜΜΕ και όχι η πραγματικότητα: “Αυτή την ώρα συντελείται μέσα στην Ελλάδα μία πρωτοφανής συνειδησιακή διαδικασία που θα ανατρέψει όλους τους εκβιασμούς των δανειστών και των υποστηρικτών τους. Δεν λέω ότι είναι εύκολη κατάσταση, είναι δύσκολη αλλά θα την ξεπεράσουμε” τόνισε, μεταξύ άλλων.

“Το τελευταίο σημείωμα”

Στο μεταξύ, αυτήν την περίοδο στα Χανιά και συγκεκριμένα στις φυλακές του Ιτζεδίν, ο Παντελής Βούλγαρης γυρίζει την νέα του ταινία, “Το τελευταίο σημείωμα” που τοποθετείται χρονικά στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής και στην εκτέλεση από τους ναζί 200 αντιστασιακών στην Καισαριανή, την 1η Μαΐου του 1944 (ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η παρουσία του Μανώλη Γλέζου δεν είναι άσχετη με τα γυρίσματα. Ερωτηθείς για τον εάν ο Γλέζος εμφανίζεται στην ταινία, ο Παντελής Βούλγαρης, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι τους δύο άνδρες συνδέει φιλία από παλιά.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] «Βρισκόμαστε σε έναν κάβο και θα τον ξεπεράσουμε. Η εμπειρία μου λέει ότι έχουμε ξεπεράσει πολύ δυσκολότερους κάβους. Ήμασταν σκλάβοι στους Βενετσιάνους, στους Γενουάτες, στους Οθωμανούς, για 400 χρόνια -ο μεγαλύτερος κάβος απ’ όλους- και καταφέραμε και ξαναχτίσαμε την Ελλάδα… ο μόνος λαός που κατάφερε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο κ. Γλέζος, σύμφωνα με το zarpanews.gr. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ