Σοκ και αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του!

σοκ-και-αποτροπιασμός-στην-χίο-αφγανό-616660

Συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους!

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος πα-τερας φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.

Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση αππο τον ιατροδικαστή.

politischios.gr

One thought on “Σοκ και αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του!

  1. Ε εντάξει ας μην είμαστε ισλαμοφοβικοι είμαστε δημοκράτες (άσχετο το ένα με το άλλο αλλά έτσι ορίζει η μόδα) ο αφγανος συγχωρείται μόνο ο Έλληνας είναι ζώο άμα το κάνει…πολύ μου αρέσει αυτή η αριστεριστικη ψευτοκουλτουροεπαναστατικη κοινωνία μας (ο αριστεριστης δεν έχει σχέση με τον σοφρωνα αριστερό όπως και ο φασίστας δεν έχει σχέση με το σοφρωνα δεξιό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook