Σενάρια για πρόωρες εκλογές στις 27 Οκτωβρίου ή στις 3 Νοεμβρίου

kalpi-eklogesΑνοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες εκλογές , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να εμφανίζεται ότι μελετά σοβαρά αυτό το σενάριο καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του στόχος είναι η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα, άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική του.

Τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού που έχει κατά νου ο πρωθυπουργός είναι καταρχήν το γεγονός ότι η ΝΔ υπερέχει στις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ως ο πιο ικανός διαχειριστής της σημερινής πραγματικότητας.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το πολιτικό DNA του πρωθυπουργού, εκτιμούν ότι όσο περνά ο χρόνος αυξάνονται οι πιθανότητες πρόωρων εκλογών. Για πρώτη φορά μάλιστα έχουν αρχίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την εφημερίδα, να μελετούν και το ημερολόγιο.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Τροχαίο με δύο τραυματίες στο «Γερμανικό Πουλί»
Επόμενο άρθροΧανιά | Παιδιά στην αναμονή για μυελό των οστών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ