Πλεξούδες από τα Χανιά για τα παιδιά με καρκίνο | Photos

πλεξούδες-από-τα-χανιά-για-τα-παιδιά-με-652746

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα που έκανε η σχολή κομμωτικής του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων για δωρεά μαλλιών στα παιδιά με καρκίνο, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ορίζοντα».

«Είναι μια δράση αγάπης και προσφοράς την οποία σκεφτήκαμε λόγω της σημερινής ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου για να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο και να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές μας» λέει στο zarpanews.gr η κα Κατερίνα Τζαμαντάκη καθηγήτρια στο τμήμα κομμωτικής του 2ου ΕΠΑΛ την ώρα που ολοκληρώνει το κούρεμα της Άννας.

Η 17χρονη μαθήτρια μόλις έχει αποκτήσει νέο λουκ και δηλώνει πολύ ικανοποιημένη. «Νιώθεις ότι προσφέρεις, ότι τα μαλλιά δεν πάνε χαμένα» μας λέει, ενώ ήδη περιμένουν τη σειρά τους για δωρεά τρεις μαθήτριες και μία καθηγήτρια του σχολείου!

Ανάμεσα στις πλεξούδες ξεχωρίζει και μια ανδρική κοτσίδα, αφού η προσφορά φυσικά δεν είναι μόνο θηλυκού γένους. Λίγο πριν φύγουμε, μπαίνει στην αίθουσα ένας μακρυμάλλης κύριος που διάβασε για τη δράση στην εφημερίδα. «Είπα μια που έχουν κοτσίδα να έρθω να δουν αν κάνουν τα μαλλιά μου να βοηθήσω» μας λέει, αν και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του: «Τα μαλλιά μεγαλώνουν, όμως τα παιδιά αυτά έχουν σοβαρό πρόβλημα. Αν μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω» συμπληρώνει»!

 

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook