Ο Χανιώτης MasterChef “σάρωσε” και στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 | Photos

Μπορεί το ταξίδι του στο Master Chef να σταμάτησε απότομα, στην μαγειρική όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Ο λόγος για τον Χανιώτη μάγειρα Χρήστο Παπασταύρο, ο οποίος συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα επιβραβεύεται γιαυτό.

Ο Χρήστος κατάφερε να διακριθεί στο διαγωνισμό μαγειρικής “Greek Chef 2018” και μαζί με τον συνάδελφό του Γιώργο Δαμουλάκη, πήραν το 2ο μετάλλιο καλύτερου πιάτου στους επαγγελματίες Chef, με κριτές τους κορυφαίους σεφ Λευτέρη Λαζάρου, Σταύρο Ψωμόπουλο και Μανώλη Παπουτσάκη.Η προσπάθεια ήταν εξαιρετικά καλή, δεδομένης και της δύσκολης κατηγορίας που διαγωνίστηκαν πάνω σε άγνωστα υλικά (mystery box) που αποκαλύφθηκαν εκείνη τη στιγμή και στα 20 ζευγάρια που συμμετείχαν στον ημιτελικό, ενώ οι δύο chef κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό με το παρακάτω πιάτο:

Στον τελικό και ανάμεσα σε 4 ακόμη ζευγάρια, έγινε μάχη σώμα με σώμα και πάλι με άγνωστα υλικά και αυτή τη φορά βάση ένα ολόκληρο κοτόπουλο. Το πιάτο που πλασαρίστηκε για την πρωτιά και τελικά τους έφερε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο με μικρή διαφορά ήταν το εξής:“Μπούτι Κοτόπουλο , και Γεμιστό Στήθος Κοτόπουλο Γεμιστό με Μανιτάρι και Λαχανικά , και Τρίμμα από Καρύδι, Ζού από Κοτόπουλο και Μανιτάρι, Πουρές Γλυκοκολοκύθας με Χυμό από Εσπεριδοειδή , Πουρές από Πράσινη Φάβα , Μαυρομάτικα Φασόλια , και Καρπάτσιο Κολοκυθιού.»

Ο νεαρός σεφ από τα Χανιά φαίνεται πως θα μας απασχολήσει έντονα στο κοντινό μέλλον…

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ