Ο Χάρης Παπαδάκης κατεβαίνει με τον Βάμβουκα

papadakis xarisΤην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” ανακοίνωσε σήμερα ο φυσικός κ. Χάρης Παπαδάκης που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κοινότητας Χανίων.

Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει: “Ο καιρός περνάει και μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις όλων μας, αποφάσεις για το μέλλον της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά όλοι για ένα καλύτερο αύριο, οι νέοι είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από την μιζέρια και τον μαρασμό που έχουμε υπεισέλθει, με τις φρέσκιες ιδέες τους το όραμά τους και την αγάπη τους για τον τόπο τους.

Η συμμετοχή μου στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάϊο του 2014 ως υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Χανίων, βασίζεται στην απέραντη αγάπη μου για την πόλη μας και στην πίστη της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”. Πιστεύω πως είναι ώρα ευθύνης και προοπτικής.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει ως στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων αλλά και των δικαιωμάτων των πολιτών. Αποτελεί πρόκληση για μένα η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για το κοινό καλό με ήθος, εντιμότητα και αλληλεγγύη. Σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας.”

zarpa.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ