Ομηρία στο πλοίο Κρήτη 2 της ΑΝΕΚ | Με σπασμένο μπουκάλι απειλούσε γυναίκα | Photo + Video

ομηρία-στο-πλοίο-κρήτη-2-της-ανεκ-με-σπα-254649

anek_kriti2

Όλα άρχισαν ξημερώματα στο σαλόνι του πλοίου, όταν ένας άνδρας εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει και να απειλεί

Ένα απίστευτο περιστατικό που είναι αμφίβολο αν έχει ξανασυμβεί στα ακτοπλοϊκά πράγματα της χώρας με πρωταγονιστές ένα άνδρα ηλικία περίπου 30 ετών και μια επίσης 30χρονη γυναίκα έλαβε χώρα στο σαλόνι του επιβατικού πλοίου «Κρήτη 2» το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς και κατέπλευσε στο λιμάνι γύρω στις 6:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος άνδρας έπιασε ως όμηρο την 30χρονη γυναίκα απειλώντας την με σπασμένο ποτήρι. Οι δύο τους δεν είχαν καμία σχέση και η γυναίκα καθόταν με τον άντρα της στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όταν ο άγνωστος της επιτέθηκε και απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Το πλήρωμα προσπάθησε να τον ηρεμήσει απομακρύνοντας ταυτόχρονα τους υπόλοιπους επιβάτες από το σημείο.anek_potiriΕπίσης ο καπετάνιος  που προσπάθησε κι αυτός να ηρεμήσει τον άνδρα δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση.

Ο άνδρας επιτηρούνταν από μέλη του πληρώματος, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία και όταν το πλοίο πλησίασε την προβλήτα, πριν καν δέσει, άνδρες της ομάδας υποβρύχιων αποστολών ανέβηκαν και συνέλαβαν τον δράστη, που οδηγήθηκε στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Το πλοίο ΚΡΗΤΗ 2 της ΑΝΕΚ, που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από το Ηράκλειο, μετέφερε 614 επιβάτες.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του «Κρήτη 2» ο 27χρονος φώναζε στην αρχή ότι τον κυνηγούν 30 άτομα και ότι θέλουν να τον πετάξουν στη θάλασσα, ενώ γύρω στις 3 τα ξημερώματα πλησίασε την κοπέλα και την άρπαξε από τον λαιμό λέγοντάς της «κάτσε εδώ να μου κάνεις παρέα για να μη με πιάσουν».

Πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό, ενω βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ασθενοφόρο την περίμενε για να την παραλάβει και την μετέφερε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ομηρία στο πλοίο Κρήτη 2 της ΑΝΕΚ | Με σπασμένο μπουκάλι απειλούσε γυναίκα | Photo + Video

  1. Δυστυχώς με το πλοίο ταξιδεύει κάθε καρυδιάς καρύδι. Από γύφτους, μέχρι κλεφτρόνια, πρεζόνια, τρελοί σαν αυτόν και λοιπά. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει έλεγχος. Ένας ακόμη λόγος να παίρνει κανείς το αεροπλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook