Οικογενειακή τραγωδία με δύο αδέρφια κυνηγούς | Παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά

Το πάθος για το κυνήγι, η στιγμή που χτύπησε η φονική καταιγίδα και ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τα χειμαρρώδη νερά που σάρωσαν τα πάντα στο διάβα τους, συνέθεσαν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίσσεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ανάμεσα στα 15 θύματα από τη φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αναγνωρίστηκε η σορός του Μπάμπη Δημητρόπουλου.

Ο πατέρας δύο παιδιών είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, Δημήτρη, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα με τους αγνοούμενους και παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς καταιγίδας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

Τραγικές φυσιογνωμίες η σύζυγος του Μπάμπη, η οποία αναγνώρισε τη σορό του στο νεκροτομείο του Θριασίου και η μητέρα του, που έχασε το παιδί της, αγωνιά για το άλλο της παιδί και ταυτόχρονα κρατούσε στην αγκαλιά της τις δύο εγγονές της, προσπαθώντας να τις παρηγορήσει για το χαμό του πατέρα τους.

Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος και ο αδερφός του Δημήτρης είχαν πάθος με το κυνήγι. Οργάνωναν συχνά επελάσεις στην περιοχή και περνούσαν μαζί πολλές ώρες. Ο Μπάμπης ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Ο αγνοούμενος Δημήτρης είναι επίσης παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Ο άνθρωπος που αναγνώρισε τη σορό του Μπάμπη ανάμεσα στα 15 θύματα, ήταν η σύζυγος τους, ενώ η μητέρα του έλεγε στις εγγονές της «εγώ έχασα το παιδί μου».

Μία αποφράδα για την Αττική και την Ελλάδα ημέρα, με πολλές οικογενειακές τραγωδίες σε εξέλιξη, μία εκ των οποίων αφορά την οικογένεια Δημητρόπουλου.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ