Ξεκαρδιστικό! Σπιτονοικοκυρά έκανε μήνυση στον ενοικιαστή γιατί γύρισε πορνό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Οι ιστορίες ιδιοκτητών και ενοικιαστών είναι πολλές και ποικίλες. Αυτό που δεν έχουμε ξανακούσει όμως ήρθε από τη Μασαχουσέτη και αφορά έναν ενοικιαστή – φωτογράφο και σκηνοθέτη ενήλικων ταινιών.

Μια ιδιοκτήτρια διαμερίσματος έκανε μήνυση σε πρώην ενοικιαστή, με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε κάθε δωμάτιο του σπιτιού για να κάνει γυρίσματα πορνογραφικών ταινιών.

Η Leah Bassett είχε παραχωρήσει το σπίτι της προς ενοικίαση στην περιοχή του Martha’s Vineyard μεταξύ του Οκτωβρίου 2014 και Μαΐου 2015 στον Joshua Spafford, έναν φωτογράφο και σκηνοθέτη ενήλικων ταινιών. Σύμφωνα με την Bassett, ο Spafford δεν της αποκάλυψε ότι είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το σπίτι της για εμπορικούς σκοπούς, δηλαδή για να γυρίσει πορνογραφικές ταινίες.

Μόνο αφού ο Spafford ενημέρωσε την Bassett ότι είχε απολυθεί από την δουλειά του, η Bassett έστειλε τους γονείς της να δουν το σπίτι και το βρήκαν σε «απελπιστική κατάσταση». Υποστηρίζει ότι ο Spafford είχε μεταμορφώσει εντελώς «σχεδόν κάθε δωμάτιο» του σπιτιού για πορνογραφικούς σκοπούς, μετακινώντας έπιπλα και χρησιμοποιώντας διακοσμητικά, όπως τους πίνακες της ίδιας της Bassett που είναι ζωγράφος, για τα γυρίσματα των ταινιών.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Bassett επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή και δεν έχει παραχωρήσει το σπίτι της για ενοικίαση, έπειτα από την συναισθηματική επίδραση που είχε η υπόθεση στην ψυχολογική της κατάσταση.

Πέρα από τη μήνυση για καταστροφή περιουσίας, συναισθηματικής αναστάτωσης και χρησιμοποίηση των έργων τέχνης της χωρίς συγκατάθεση, η Bassett ζητά από την εταιρεία παραγωγής των ενήλικων ταινιών, να πάψει τη διανομή των έργων. Από την πλευρά της, η εταιρία παραγωγής αρνείται κάθε κατηγορία.

Πληροφορίες: independent.co.uk, altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ