Ντελιβεράς «έφαγε» τις εισπράξεις και δήλωσε ληστεία!

ντελιβεράς-έφαγε-τις-εισπράξεις-κα-621842

Τα κενά στις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει ένας νεαρός που εργαζόταν ως delivery φαγητού σε μια επιχείρηση της Πάτρας, όταν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας, έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να υποψιαστούν ότι η επίθεση σε βάρος του ήταν… «μαϊμού». Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν τέσσερις μήνες μετά.

Την περασμένη Δευτέρα, όταν τον κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας για την ληστεία που υποτίθεται ότι είχε γίνει στις 7 Αυγούστου, ο 20χρονος «έσπασε» και ομολόγησε ότι είχε υπεξαιρέσει 400 ευρώ από το κατάστημα όπου εργαζόταν και έφτιαξε ολόκληρο σενάριο για να καλύψει την απουσία των χρημάτων!

Τότε, ο ταχυμεταφορέας είχε καταγγείλει ότι τον λήστεψαν δύο άγνωστοι οι οποίοι του έκλεισαν το δρόμο με μοτοσικλέτα, τον χτύπησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του με τα χρήματα και το κινητό του. Ο 20χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η «μαϊμού» ληστεία ήταν η τρίτη που εξιχνιάστηκε τους τελευταίους μήνες στην Πάτρα! Είχε προηγηθεί στις 21 Οκτωβρίου η σύλληψη της 36χρονης λογίστριας του Αρσακείου που είχε δηλώσει ψευδώς ότι τη λήστεψαν για να καλύψει υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από τα ταμεία του σχολικού συγκροτήματος. Στις 20 Νοεμβρίου, ακολούθησε η σύλληψη ενός  27χρονου υπαλλήλου στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του αδελφού του ο οποίος είχε καταγγείλει ότι τον χτύπησαν και του άρπαξαν 2.000 ευρώ, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε χάσει σε τυχερά παιχνίδια!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook