ΝΔ: Επελέγη η Vodafone για τις εκλογές αλλά… υπογραφές δεν μπήκαν | Tι όρους έθεσε η εταιρία

νδ-επελέγη-η-vodafone-για-τις-εκλογές-αλλά-υπ-309968

Το σίριαλ με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν φαίνεται ότι θα λήξει τόσο εύκολα.

Η ΚΕΦΕ συνεδρίασε την Παρασκευή και συζήτησε το θέμα της ανάθεσης στην εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη για την διεξαγωγή των εκλογών. Η εταιρεία θα είναι η Vodafone ωστόσο υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη. Και τούτο γιατί υπάρχουν ακόμη ανοιχτά ζητήματα:

Δεδομένης της οικτρής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κόμμα, η ΝΔ θέλει να δαπανήσει τα λιγότερα δυνατά χρήματα και αυτό διεμήνυσε στην εταιρεία.

Ετσι, η Vodafone, αφού εξήγησε ότι απαιτούνται 1.200 άτομα που θα χειρίζονται τα tablets στην ψηφοφορία, έκανε δύο προτάσεις, μια φθηνή και μια ακριβή.

  • Να συνεργαστεί η Vodafone με άλλη εταιρία που θα δώσει το προσωπικό για να διεξαγάγει τις εκλογές. Αυτή η πρόταση μεγαλώνει το κόστος, λόγω του outsourcing.
  • Το προσωπικό να το δώσει η ΝΔ.

Στη Συγγρού επέλεξαν την δεύτερη πρόταση η οποία θα στοιχίσει σύμφωνα με πληροφορίες περί τα 700.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η Vodafone διεμήνυσε ότι θέλει τα στοιχεία των 1.200 χειριστών μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τους εκπαιδεύσει. Επιπλέον η εταιρεία ζητά από την ΝΔ και τα στοιχεία των διευθυντών κάλπης.

Για το λόγο αυτό δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση.

Πηγές της Συγγρού: Θα τα έχει πριν τη Δευτέρα τα ονόματα

Πηγές από τη Συγγρού μιλώντας στο iefimerida διαβεβαίωναν καθησυχαστικά πως τα 1.200 άτομα υπάρχουν καθώς είχαν κάνει την ίδια δουλειά και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. «Η Vodafone θα έχει νωρίτερα από την Δευτέρα τα στοιχεία τους» καθησύχαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΕΦΕ θα εκδώσει απόψε, Παρασκευή μια ανακοίνωση, που θα περιγράφει την κατάσταση. Το πνεύμα της ανακοίνωσης θα είναι ότι η ΚΕΦΕ ενημερώθηκε ότι από τις υπηρεσίες του κόμματος πως επελέγη η εταιρεία Vodafone και πως οι υπηρεσίες του κόμματος και της εταιρείας εργάζονται για τις εργασίες συμβασιοποίησης.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook