Μια ωραία ατμόσφαιρα με τσαμπουκάδες στη Νέα Χώρα | Φόρτωναν και ξεφόρτωναν τα ομπρελοκαθίσματα | Photos

μια-ωραία-ατμόσφαιρα-με-τσαμπουκάδες-272310
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέατρο του παραλόγου με εντάσεις, διαπληκτισμούς και άλλα ωραία στήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία της Νέας Χώρας όπου συνεργείο του δήμου Χανίων με επικεφαλείς τους Αντιδημάρχους Μανώλη Κεμεσίδη και Γιώργο Φραγγεδάκη, επιχείρησε να αφαιρέσει ομπρελοκαθίσματα που σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου είχαν τοποθετηθεί παράνομα και κάλυπταν δημόσιο χώρο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η όλη επιχείρηση «σκούπα» του δήμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί με τους υπαλλήλους του δήμου να σηκώνουν ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά μήκος της παραλίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κι ενώ όλα εξελίσσονταν σύμφωνα με το υποτιθέμενο πρόγραμμα με τα ομπρελοκαθίσματα να φορτώνονται στο φορτηγό του δήμου που βρίσκονταν στο σημείο για το σκοπό αυτό, λίγο αργότερα έφθασαν στα μαγαζιά τους οι επιχειρηματίες που σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία που ορίζει υποτίθεται τα όρια μίσθωσης είχαν προχωρήσει σε υπερβάσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι καταστηματάρχες επιτέθηκαν φραστικά στον Αντιδήμαρχο κ. Κεμεσίδη λέγοντας πως δεν είναι παράνομοι, και απαίτησαν να τους επιστραφούν τα ομπρελοκαθίσματα  που είχαν φορτωθεί στο φορτηγό, ενώ τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τελικά τα ομπρελοκαθίσματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους με τους υπαλλήλους του δήμου να τα κατεβάζουν από το φορτηγό, ενώ υπήρξε η δέσμευση για την τήρηση της  νομιμότητας καθώς οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι της Νέας Χώρας επιτέθηκαν φραστικά και αυτοί στον Αντιδήμαρχο Χανίων κατηγορώντας την δημοτική αρχή για αδιαφορία σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τονισαν μάλιστα πως άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει σε αυτή την γειτονιά έχουν εκδιωχθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την παραλία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε δηλώσεις του ο κ.Κεμεσίδης είπε πως τα ομπρελοκαθίσματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους καθώς ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κατασχέσεις. Σημείωσε πως αφαιρέθηκαν για να τηρείται η νομιμότητα και ο κάθε επιχειρηματίας οφείλει να μένει στο όριο του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τα τραπεζοκαθίσματα στο δρόμο της Ακτής Παπανικολή ο Αντιδήμαρχος πως ή θα μπουν μπάρες ή θα φύγουν από το οδόστρωμμα.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Μια ωραία ατμόσφαιρα με τσαμπουκάδες στη Νέα Χώρα | Φόρτωναν και ξεφόρτωναν τα ομπρελοκαθίσματα | Photos

  1. Και πού να δείτε τί γίνεται στην Αλμυρίδα-Αποκόρωνα…παντού ομπρέλες…οι οποίες ένας θεός ξέρει αν είναι νόμιμες…
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΑΝΙΩΝ: ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και το παίζουν και πατριώτες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook