Μητσοτάκης από τα Χανιά: Η απελευθέρωση των στρατιωτικών να ‘ναι απαρχή θετικών εξελίξεων

Στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, στο Ακρωτήρι Χανίων, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετέχει στη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευε η σύζυγός του Μαρέβα και ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Νικηφοράκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του πραγματοποίησε αναφορά και στην τελευταία εξέλιξη με την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. «Ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά, με αισιοδοξία και με συγκίνηση, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε».

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Oρθοδοξία, για τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Μια μέρα που αντλούμε δύναμη από την εσωτερική μας πίστη για να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, μετά τις πρόσφατες τραγωδίες, αυτή η εσωτερική ανάγκη είναι ακόμα πιο έντονη. Ακόμα πιο έντονη, όχι μόνο για όσους βίωσαν την τραγωδία στο Μάτι από πρώτο χέρι, αλλά για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες που συγκλονιστήκαμε από αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Αλλά μέσα σε αυτό το ζοφερό καλοκαίρι, ήρθε το χαρμόσυνο, το πολύ ευχάριστο νέο της απελευθέρωσης των δυο αξιωματικών μας.

Ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά, με αισιοδοξία και με συγκίνηση. Θέλω και πάλι, και με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ πραγματικά από καρδιάς τους δύο αξιωματικούς μας αλλά και τις οικογένειες τους για το κουράγιο, τη λεβεντιά, και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες αυτής της μεγάλης ταλαιπωρίας. Και εύχομαι πραγματικά αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων νέων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε, με αυτό τον τρόπο, στους εαυτούς μας ότι πραγματικά αξίζουμε καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ