«Λαμπάδα» μια Λαμποργκίνι 600.000 ευρώ στο Ντουμπάι | Video

Αποτελεί μια συχνή εικόνα στους δρόμους των Εμιράτων. Όχι τόσο η παρουσία μιας Lamborghini. Αλλά η εικόνα πολλών πανάκριβων σούπερ αυτοκινήτων, τα οποία δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, και αναφλέγονται στα καλά καθούμενα.

Τα αυτοκίνητα αυτά, κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά (για να έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο βάρος) αναπτύσσουν πολύ υψηλές θερμότητες στο πίσω μέρος όπου βρίσκεται και ο κινητήρας. Όπως ακριβώς συνέβη και με την κίτρινη Avetador, η οποία μάλιστα ήταν μια ειδική επετειακή έκδοση. Κάτι που σε συνδυασμό με το κάμπριο αμάξωμα, ανέβαζε την τιμή της πάνω από το 600.000 ευρώ.

Όπως πληροφορούμαστε, παρά την άφιξη της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά, όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα αυτοκίνητα, είχε πάρει πολύ γρήγορα διαστάσεις, και το ιταλικό διαμάντι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι στην σκηνή που καταγράφει το βίντεο, δεν βλέπουμε κάποια κινητικότητα από διερχόμενους ή έστω τον ιδιοκτήτη. Οι πρώτοι είναι μάλλον συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα. Ο δεύτερος προφανώς θα έχει πάρει ήδη την ασφάλεια και θα έχει παραγγείλει το νέο μοντέλο. Αυτή τη φορά πιθανόν με κάποιον πυροσβεστήρα στον εξοπλισμό της

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑμερικανίδα πουλάει τον εραστή της στο ebay!
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστική φωτογραφία… Πρόσφυγας με μωρό στην αγκαλιά κολυμπάει προς τη Λέσβο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ