Κρήτη | «Το φιλότιμο δεν φθάνει» | Ελλείψεις προσωπικού στην Αστυνομία Ρεθύμνου

Ανακοίνωση με θέμα την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο, με αφορμή και την νέα τουριστική περίοδο όπου οι ανάγκες πολλαπλασιάζομαι εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης, που αφορούσε την σύλληψη διαρρηκτών οχημάτων σε τουριστικές περιοχές της επαρχίας Αγίου Βασιλείου, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας, τόσο της ανωτέρω υπηρεσίας όσο και αυτών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, που συνέδραμαν αυτούς κατά το στάδιο της προανάκρισης, λόγω του χρόνιου και πολύκροτου προβλήματος της λειψανδρίας, που ταλανίζει αρκετές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και ειδικά της υπαίθρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολλοί συνάδελφοί μας εργάζονται πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, με μοναδικό γνώμονα το φιλότιμο και την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ένωσή μας έχει αναδείξει το συγκεκριμένο πρόβλημα αρκετές φορές, προτείνοντας ως τρόπο επίλυσης την ορθολογικότερη κατανομή του προσωπικού, ιδιαιτέρως δε των ανακριτικών υπαλλήλων, πλην όμως βρισκόμαστε καθημερινά στο ίδιο έργο ξανά θεατές.

Επειδή η τουριστική περίοδος πλησιάζει, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς αστυνόμευσης και επειδή μόνο το φιλότιμο ορισμένων ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μας δεν αρκεί, θεωρούμε ότι η διοίκηση, τόσο σε επίπεδο Διεύθυνσης Νομού όσο και σε επίπεδο Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, πρέπει να δει σοβαρότερα το θέμα δίνοντας άμεσα λύση, για το καλό των συναδέλφων μας και του Ρεθύμνου.

Αναγνωρίζουμε το φιλότιμο, συγχαίρουμε και επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες. Συγχαρητήρια και πάλι !!!»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ